رژیم صهیونیستی به کنیسه هم رحم نکرد. امروز ساختمان کنیسه یهودیان بر اثر اصابت پرتابه دشمن آمریکایی-صهیونی در مرکز تهران هدف قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از مدیران می‌گوید که احتمالاً دو نفر زیر آوار هستند و نیروهای امدادی در حال نجات آن‌ها هستند.

چند ساعت پیش، موشک اسرائیلی-آمریکایی به حوالی خیابان طالقانی اصابت کرد. در این حادثه، یک ساختمان ۴ طبقه مسکونی تخریب و دچار آتش‌سوزی شد. کنیسه نیز تخریب شد و ساختمان کناری آن هم دچار خسارت شد.

حمله به مرکز تهران و ساختمان کنیسه یهودیان + ویدئو | حجم خسارات را ببینید

همایون سامه‌یح، نماینده کلیمیان در مجلس گفت: رژیم صهیونیستی در دوران اعیاد کلیمیان هم به این جامعه رحم نکرد و یکی از کنیسه‌های قدیمی و مقدس ما را مورد اصابت قرار داد. متاسفانه در جریان این حمله، ساختمان کنیسه کاملا تخریب شده و طومارهای تورات ما زیر آوار مانده است. باقی ماندن طومارهای تورات زیر آوار باعث ناراحتی جامعه کلیمیان دنیا خواهد شد. متاسفانه رژیم صهیونیستی با امیال ددمنشانه خودش، نه تنها به جامعه مسلمان به جامعه دیگر مذاهب دنیا از جمله جامعه یهودیان هم رحم نکرده است.

کد خبر 1028193
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha