معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:عملیات بازسازی پل بی یک واقع در استان البرز که روز گذشته دشمن آن را بمباران کرد به زودی آغاز خواهد شد.

پل بی ۱

به گزارش همشهری‌آنلاین، هوشنگ بازوند آخرین وضعیت خسارت به پل بی یک واقع در استان البرز را تشریح کرد و گفت: این پل هنوز به بهره برداری نرسیده بود. در واقع قرار بود پایان فروردین و اوایل اردیبهشت ماه این پل افتتاح شود و در راستای خدمات رسانی به مردم باشد.

وی افزود:این پل یک شاهکار مهندسی کشور بود که بدون هیچگونه دانش غیر ایرانی و کارشناس خارجی توسط همین مهندسان جوان ایرانی طراحی و ساخته شده بود که متاسفانه روز گذشته دشمن از سر استیصال این بار این پل را بمباران کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: دشمن بداند که این پل ماحصل اراده و دانش مردم است. اراده مردم و دانش آنها بمباران نمی شود. مطمئن باشید همین جوانانی که این پل را طراحی کردند بهتر از آن دوباره پل را به زودی خواهند ساخت.

وی تصریح کرد:در حال انجام کارهای کارشناسی پل هستیم و به زودی عملیات اجرایی آن را آغاز خواهیم کرد و جای نگرانی نیست ولی دنیا بداند که این پل صرفا در راستای خدمات به مردم بود که دشمن هدف قرار داد و هیچ ارتباطی با مسائل نظامی نداشت.

مدیرعامل شرکت ساخت بیان کرد:هر پروژه ای که برای مردم رفاه ایجاد می کند را دشمن بمباران می کند ولی نمی تواند اراده مردم را بمباران کند. مهندسانی که این پل ها را طراحی کردند در وزارت راه و شهرسازی و شهرداری کرج که مشترکا این پروژه را انجام می دادند که روزها مشغول آبادانی و عمران کشور و شب ها در کنار مردم در خیابان پشتیبان رزمندگان هستند.

وی در ادامه گفت: هنوز برآوردی از خسارت وارد شده انجام نشده است ولی عملیات بازسازی از روزهای آینده شروع می شود.

بازوند در پایان گفت: این پل تهران را به ۱۷ استان وصل می کند و ۴۰درصد از بار ترافیکی که از کرج به سمت استان های شمال غربی مشاهده می شود را کاهش می دهد.

کد خبر 1027039
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • بيگ زاده IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۴
    5 6
    اين پل شاهكار معمارى است تقريباشبيه پل Golden gateدر إيالت كاليفرنيا امريكاست
    • علی IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۴
      7 0
      دهانه بین ستون های پل گلدن گیت بیش از یک کیلومتر و ستون ها در داخل دریا احداث شده اند.
    • IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۴
      1 0
      عزیزم، درشاهکاربودنش شکی نیست بخصوص با تحریم که هم دانش هم تکنولوژی و ماشین آلات روز دنیا را هدف گرفته ،ولی مقایسه با گلدن گیت اغراقه
  • IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    0 0
    حیف شد چقدر زحمت کشیدن براش لعنت خدا بر ترامپ بی شرف