بستن تنگه باب‌المندب یکی از گزینه‌های صنعا برای مقابله با اسرائیل است.

انصارالله یمن

به گزارش همشهری آنلاین محمد منصور، معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن خاطرنشان کرد: در حال هماهنگی با برادرانمان در محور مقاومت پیرامون پیوستن به جنگ هستیم.

بر اساس گزارش شبکه العربی، وی در ادامه افزود: بستن تنگه باب‌المندب یکی از گزینه‌های صنعا برای مقابله با اسرائیل است. مسؤولیت ما در قبال ایران و حزب‌الله اخلاقی و دینی است.

وی همچنین گفت: این نبرد را به تدریج مدیریت می‌کنیم و مقاومت یمن به این نتیجه رسیده که امروز زمان مداخله است.

پیشتر، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای اولین عملیات نظامی خود در حمایت از جمهوری اسلامی و محور مقاومت در لبنان، عراق و فلسطین خبر داد.

وی اعلام کرد، این عملیات با شلیک موشک‌های بالستیک و هدف‌گیری مواضع نظامی حساس دشمن در جنوب فلسطین اشغالی اجرا شد و اهداف عملیات با موفقیت محقق شد و عملیات آنها تا توقف کامل تجاوزها در تمام جبهه‌ها ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1026386
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۸
    0 0
    باریکلا یمن. باید دشمن را بیچاره کنیم