سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به اظهارات «لیندسی گراهام» سناتور جنگ طلب و حامی ترامپ در مورد ایران واکنش نشان داد.

اسماعیل بقایی

به گزارش همشهری‌آنلاین، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به سخنان لیندسی گراهام مبنی بر اینکه سال ۲۰۲۶ می‌تواند فرصتی برای حل یک منازعه ۲۰۰۰ ساله باشد، در پیامی در شبکه ایکس نوشت: «مگر نگفته بودید که دلیل حمله به ایران، دفع «تهدید قریب‌الوقوع» بوده است!؟ یا اینکه چنین «خطر قریب‌الوقوعی» از ۲۰۰۰ سال پیش علیه آمریکایی که در در سال ۱۷۷۶ تاسیس شده استمرار داشته است!؟»

کد خبر 1025691
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • س ع IR ۰۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    3 2
    آقا آمریکایی ها ی جنایتکار ،دیوانه شده اند .لطفا مبارزه و جهاد را تا محو اسراییل و تسلیم آمریکا ادامه بدین .اینبار برای همیشه باید ازشر اسراییل خلاص بشیم ،به حول و قوه الهی.
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    0 1
    باید زمینی حمله کرد به اسرائیل وگرنه همیشه تهدیدش هست چون هوایی کامل از بین نمیره و دوباره بعده یه مدت دوباره حمله میکنه