سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
۰ نفر

در پی حملات اخیر دشمن آمریکایی-صهیونی به مناطق مسکونی پایتخت، شهرداری تهران به بازسازی منازل مسکونی آسیب‌دیده پرداخته است.

محمدخانی

همشهری: عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران، در برنامه پارک وی تلویزیون همشهری درباره جزییات اقدامات مدیریت شهری از تعویض شیشه ها تا بازسازی خانه‌ها توضیح داد. او تأکید کرد: " طرح تعویض شیشه‌ها، بخشی از فرآیند بازسازی است که شهردار تهران از جنگ دوازده روزه اعلام کردند که شهرداری تهران به صورت داوطلبانه این کار را برای شهروندان انجام می‌دهد. "

سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه بیش از ۱۵۴۰۰ واحد مسکونی در شهر آسیب دیده‌اند، تصریح کرد: «برخی از واحدها نیاز به تعمیرات متوسط مانند ریختگی دیوار دارند و برخی دچار آسیب‌دیدگی بیشتر شده اند.»

محمدخانی درباره دسته‌بندی خانه‌های آسیب‌دیده گفت: «خانه‌هایی که دچار حمله‌ وحشیانه‌ آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها شده را مانند جنگ دوازده روزه به چهار دسته تقسیم کردیم: خانه‌هایی که نیازمند تعمیرات جزئی‌اند، تعمیرات در حد متوسط، مقاوم‌سازی، و تخریب و نوسازی.»


وی افزود: در مرحله اول، تمرکز بر تعمیرات جزئی مانند تعویض شیشه، درب و پنجره‌هاست و حدود ۵۵۰۰ واحد مسکونی در جنگ قبلی این مشکل را داشتند که تعمیر شدند.»

سخنگوی شهرداری تهران تاکید کرد: شهروندانی که خانه هایشان آسیب دیده می‌توانند از طریق تماس با شماره ۱۸۱۱ برای ثبت درخواست اقدام کنند.

او افزود: همچنین می توانند فرایند بازسازی را خودشان انجام داده و با ارایه فاکتور هزینه را دریافت کنند.»

محمدخانی به وضعیت اسکان اضطراری اشاره کرد و آمار تا روز گذشته را اعلام کرد: "تا شب گذشته ما در واقع بیش از چهارصد اصابت در شهر تهران داشتیم و یک هزار و سیصد و هشتاد خانواده و بالغ بر چهار هزار و چهارصد نفر را در مجموعه‌های اسکان اضطراری‌ اقامت دادیم.

سخنگوی شهرداری تهران درباره سایر خدمات ارائه شده به شهروندان گفت: «بخش حمل و نقل عمومی همچنان رایگان است و فعالیت اتوبوس‌ها و مترو گسترش پیدا کرده است، سرفاصله حرکت قطارها در روزهای پنجشنبه و جمعه برای تسهیل در تردد شهروندان برای زیارت اهل قبور در بهشت زهرا کاهش دادیم تا بتوانیم خدمت رسانی متناسبی با حجم مسافرین داشته باشیم. همچنین ساعت فعالیت میادین میوه و تره بار هم پیش از ۸ صبح تا ۱۸:۳۰ و روز جمعه ۲۹ اسفند از ۸ صبح تا ساعت ۱۳ است، در فروشگاه شهروند هم فعالیت بی وقفه از هشت صبح تا ساعت ۱۹ ادامه دارد.»

کد خبر 1024625
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha