حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیام خود خاطرنشان کردند: به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.

مجتبی خامنه ای

به گزارش همشهری آنلاین، رهبر معظم انقلاب در بخشی از پیام خود با اشاره به آسیب‌دیدگان جنگ اخیر تصریح کردند: روی سخن بنده با کسانی است که در این چند روز به نوعی آسیب دیده‌اند؛ چه آنان که داغ شهادت عزیز یا عزیزانی را تجربه کرده باشند، چه کسانی که دچار مجروحیت شده باشند و چه افرادی که به خانه و کاشانه یا محل کسب و کارشان صدمه وارد شده باشد.

یا غرامت یا نابودی اموال دشمن + تصویر

معظم‌له در این پیام ضمن اعلام همدردی عمیق با بازماندگان شهدا تأکید کردند: حتماً جانبازان این حملات باید خدمات درمانی مناسبی را به‌طور رایگان دریافت کنند و از مزایای لازم بهره‌مند شوند.

ایشان همچنین در ادامه تأکید کردند: تا جایی که وضع فعلی اجازه دهد باید برای جبران خسارت‌های مالی وارد آمده به امکنه و اموال شخصی اقدامات کافی تعریف و اجرا شود. دو مورد اخیر به منزله تکلیفی لازم‌الاجرا برای مسئولان محترم است که باید آن را اجرا کرده و گزارش آن را به بنده بدهند.

رهبر معظم انقلاب در ادامه پیام خود خاطرنشان کردند: به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.

کد خبر 1023592
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار امام و رهبری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    0 1
    از بعد از جنگ باید برای عبور هر کشتی ازشون عوارض گرفت