۲۰ نفر از شهدای مظلوم این ناو با وجود تلاش و اهتمام غواصان کشور سریلانکا متأسفانه جاویدالاثر شدند.

ناو دنا

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روابط‌عمومی ارتش، از مجموع ۱۰۴ شهید گرانقدر شهدای ناو دنا، پیکرهای مطهر ۸۴ شهید شناسایی شده و با تلاش ارزشمند وزارت خارجه و همکاری دولت سریلانکا به‌زودی به میهن اسلامی و آغوش ملت عزیز و قهرمان‌پرور بازخواهند گشت.

گفتنی است ۲۰ نفر از شهدای مظلوم این ناو با وجود تلاش و اهتمام غواصان کشور سریلانکا متأسفانه جاویدالاثر شدند.

انتقال پیکر شهدای ناو دنا به‌زودی به کشور + ویدئو

ناو دنا قبل‌از جنگ رمضان در قالب یک مأموریت آموزشی در رزمایش صلح میلان ۲۰۲۶ به‌دعوت کشور هندوستان حضور یافت و ۲۰۰۰ مایل دورتر از آب‌های سرزمینی ایران، هدف حملهٔ ناجوانمردانه و تروریستی ایالات متحده قرار گرفت. در این حادثه ۳۲ نفر از کارکنان نیروی دریایی ارتش در ناو دنا نیز مجروح شدند.

ضمن عرض تسلیت به ملت بزرگ ایران و خانواده معظم شهدا، اطلاع رسانی مراسم استقبال و تشییع از پیکرهای مطهر متعاقباً انجام خواهد شد.

کد خبر 1022987
منبع: صدا و سیما

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha