علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در یک برنامۀ تلویزیونی دربارۀ شهادت رهبر انقلاب، جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران،‌ ناآرامی‌های اخیر و وضع کمپ کشتی پس از موشک‌باران صحبت کرد.

حسن یزدانی و علیرضا دبیر

به گزارش همشهری آنلاینعلیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی عصر جمعه در یک برنامه تلویزیونی درباره شهادت رهبر انقلاب اظهار داشت: من بچه جنوب شهرم. لاتی‌اش را می‌گویم. نامردی و حیف بود که آقا شهید نشود.

او درباره بازداشتی و شهدای کشتی‌گیر در اغتشاشات اخیر و شیوۀ خبررسانی شبکه اینترنشنال گفت: در اغتشاشات اخیر ۴ کشتی گیر داشتیم که دستگیر شدند شبانه‌روز به دنبال کارشان بودم. از سوی دیگر ۱۱ کشتی گیر شهید داشتیم که من وسط اینها و آنها قرار گرفته بودم. برای اولین بار می‌گویم داشتیم نوید افکاری را با گرفتن رضایت آزاد می‌کردیم اما ضد انقلاب نگذاشت. آنقدر شلوغش کردند که خانواده مقتول کنار نیامدند. کارمندان اینترنشنال اسرائیلی‌هایی هستند که فارسی صحبت می‌کنند
دبیر در واکنش به اینکه به او می‌گویند ورزشکار حکومتی نیز گفت: عشق می‌کنم که باشم. حکومت اسلامی است، شاهنشاهی که نیست.

الان در پیچ تاریخی هستیم. باید پیش خدا جواب بدهیم. یک سری رفتند قایم شده‌اند. آن دنیا باید جواب بدهیم. به امام حسین ما در جبهه حقیم. این‌ها جنگ را با بچه‌کشی شروع کردند.

رئیس فدراسیون کشتی در واکنش به اقدامات ضدانقلاب گفت: گندم ری که هیچی، علف ری را هم نخواهید خورد.

او درباره آسیب‌های بمباران آمریکا و اسرائیل به کمپ کشتی نیز گفت: تا حالا چهار بار کمپ تیم‌های کشتی بمباران شده. دوباره می‌سازیمش.

کد خبر 1021795
منبع: فارس

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
    1 2
    شما کسی رو زندان ننداز،نمیخواد کسی رو از زندان دربیاری.