به گزارش همشهری آنلاین: سازمان بهزیستی کشور از مکاتبات فوری با وزارت دادگستری برای تسهیل ترخیص افراد، وزارت کشور برای هماهنگی استانی، وزارت ارتباطات برای پایداری خطوط ارتباطی تلفنی ۱۴۸۰ و ۱۲۳ و وزارت بهداشت برای تأمین اقلام درمانی خبر داد.
سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی گفت: کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بلافاصله پس از شروع تجاوز به کشور جلسات حضوری مدیریت بحران را در ستاد مرکزی و تمام استانها برگزار کرد.
حسینی توضیح داد: استانها بین اعضای ستاد مدیریت بحران تقسیمبندی شدند و هر معاونت ستاد بهزیستی مسئولیت سه استان را بر عهده دارد. اتغباط روزانه و مستمر برای گزارش گیری از وضعیت بهزیستی استان برقرار میشود همچنین افراد جانشین برای مدیران تعیین شد و مجوز مراکز و مؤسساتی که تاریخ انقضای پروانه فعالیتشان فرارسیده بود بهصورت خودکار تمدید شد.
رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: پیش از این در تاریخ ۹ بهمن ۱۴۰۴ مکاتبهای برای آمادگی در برابر جنگ احتمالی با استانها انجام و جلسه ویدیوکنفرانس سراسری برگزار شده بود که این آمادگی قبلی به واکنش سریعتر کمک شایانی کرد.
هیچیک از خدمات ضروری به مددجویان متوقف نشده است و ارگانهای دولتی در حال هماهنگی برای فعالیت بهتر در شرایط بحرانی هستند.
کد خبر 1021236
منبع: همشهری آنلاین
نظر شما