سپاه در اطلاعیه‌ای اهداف موج یازدهم عملیات وعده صادق۴ خود را اعلام کرد.

سپاه

به گزارش همشهری‌آنلاین، مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا و مجتمع صنایع ارتباطی اسرائیل اهداف موج یازدهم هستند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۱۰ خود اعلام کرد: مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا و مجتمع صنایع ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله اهداف موج یازدهم هستند.

در این اطلاعیه آمده است:

موج یازدهم عملیات وعده صادق ۴ در یک اقدام ترکیبی، پردامنه و پرتراکم توسط گروه‌های عملیات دریایی و هوافضای سپاه پاسداران علیه اهداف نظامی آمریکایی _ صهیونی در روز سوم تجاوزات دشمنان به میهن عزیزمان اجرا شد.

مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس، مجتمع صنایع ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی در بئرالسبع و بیش از ۲۰ نقطه در مناطق تل آویو، قدس غربی و الجلیل در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف و اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی قرار گرفتند.

فرزندان غیور نیروهای مسلح ایران از ابتدای جنگ تاکنون با حمله به ۶۰ هدف راهبردی و ۵۰۰ نقطه نظامی آمریکا و رژیم صهیونی و با پرتاب بیش از ۷۰۰ پهپاد و صدها فروند موشک و شکست دشمنان در رهگیری، نصاب جدیدی را فراتر از کل جنگ ۱۲ روزه تنها در ۴۸ ساعت گذشته در جنگ با دشمنان متجاوز رقم زده‌اند.

اقدامات وحشیانه و تروریستی ارتش آمریکا و رژیم صهیونی علیه شهروندان مظلوم ایرانی در حمله وحشیانه به بیمارستان‌ها، مدارس، صداوسیما و مراکز مدنی، اراده پیشبرد جنگ تمام عیار علیه دشمنان را در نیروهای مسلح ج.ا بیش از پیش ساخته و سطح اقدامات نظامی ج.ا را توسعه خواهد داد.

کد خبر 1020797
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    0 0
    خدا قوت به همه نظامیان عزیز و سرافراز کشورمون دعا میکنیم خدا پشتیبان همتون باشه انشاالله