یک سرهنگ بازنشسته آمریکایی در افشاگری بی‌سابقه‌ای پرده از شورش پنهان و خرابکاری عمدی ملوانان ناو «جرالد فورد» برداشت.

به گزارش همشهری‌آنلاین، داگلاس مک‌گری‌گور، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا، مدعی شده برخی ملوان‌های ناو هواپیمابر «جرالد آر. فورد» از شدت نارضایتی، عمداً زیرپیراهن‌ها را داخل توالت‌ها می‌چپاندند تا سیستم فاضلاب از کار بیفتد!

دستور روبیو به مقامات آمریکا درباره ایران

حاضرم شخصاً با ترامپ گفت‌وگو کنم | واکنش به سخنان ترامپ درباره نارضایتی از مذاکره با ایران

باید درباره ایران تصمیم بزرگی بگیرم

افشاگری تکان دهنده مأمور سیا از پشت‌پرده تصمیمات کاخ سفید

او می‌گوید خدمه پس از حدود ۱۰ ماه حضور مداوم در دریا به‌شدت ناراضی‌اند و این نارضایتی به شکل‌های بی‌سابقه‌ای بروز کرده است.

مک‌گری‌گور همچنین بحران لجستیکی اخیر آمریکا در منطقه را بی‌ارتباط با مصاحبه جنجالی «مایک هاکبی» با «تاکر کارلسون» نمی‌داند؛ همان گفت‌وگویی که درباره حق اسرائیل بر کل منطقه خاورمیانه مطرح شد و موجی از واکنش‌ها در کشورهای منطقه به راه انداخت.

پس از آن مصاحبه، برخی بنادر منطقه عملاً از دسترس نیروی دریایی آمریکا خارج شده‌اند؛ تا جایی که حالا حتی صحبت از استفاده از بنادر هند مطرح است.

کد خبر 1020107

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha