به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی افزود: انقلاب اسلامی از تمام گذرگاه های سخت با شهادت و خون عبور کرده است. امیدواریم این اتفاقات نوید یک پیروزی بزرگ باشد. این شرایط نشان دهنده استیصال دشمن است نه از سر قوت و قدرت.
وی با بیان اینکه این جنایت در محل کار مقام معظم رهبری بر خلاف تمام قوانین و مقررات صورت گرفت، یادآور شد: شایعاتی نیز توسط ضد اسلام مطرح شد. مشکل مردم این است که اسلام را می خواهند و مشکل ایران این است که مردم در این کشور هستند و پرچمش را بزرگ داشتهاند. کسی با ایرانی که حرم باشد، موافق نیست.
پیگیری ۳ مأموریت در پایتخت در این ایام
شهردار تهران با بیان اینکه ما در پایتخت همچون جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات دی ماه سه مأموریت را دنبال کردیم، اظهار کرد: یک مأموریت عمومی شامل رفت و روب و دیگر اقدامات جاری است. مأموریت دیگر شامل خدمات رسانی خاص میادین میوه و تره بار، فروشگاه های شهروند، مترو و اتوبوسرانی و مجموعه های دیگر است که روال عادی آن طی می شود. ما کارکردهای ویژه ای نیز همچون فعالیت آتش نشانی داریم که در این بخش وقتی قید جنگ و تجاوز به آن داده می شود، در نظر گرفته خواهد شد.
آذوقه و کالاهای اساسی به اندازه کافی ذخیره شده است
وی افزود: از ۱۵ مسئولیت، شهرداری هشت مسئولیت را برعهده می گیرد و در چهار موضوع همکاری لازم را دارد. از مابقی نیز تنها با سه مأموریت کاری ندارد. این بار هم وظیفه ماست که خدمات خود را با وجود حملات دشمن صهیونیستی و آمریکا ارائه دهیم. روند خدمات همچون جنگ ۱۲ روزه ارائه خواهد شد. در این دو روز به هیچ عنوان گزارش کمبود نداشتیم. در این ایام آذوقه و کالاهای اساسی ذخیره شد که اگر حمله ای صورت گرفت خدمات رسانی استمرار داشته باشد.
زاکانی با بیان اینکه تجربه جنگ ۱۲ روزه باعث شد که به سرعت خدمات رسانی به درستی ارائه شود، تصریح کرد: دشمن هرچه تلاش کند نمی تواند به این مدار و اساسی که بر مدار خدمت شکل گرفته، آسیب بزند. گرچه دشمن علاقه دارد که خدمات را منقطع کند اما خدمات همچنان ادامه دارد و مردم اطمینان داشته باشد که شرایط خدمتگزاری وجود دارد و هیچ کمبودی را شاهد نیستیم. شاید در ساعات اولیه جنگ ۱۲ روزه التهاباتی وجود داشت اما در این جنگ شاهد چنین وضعیتی نبودیم.
مردم با همیاری انقلاب را از این گردنه نیز عبور میدهند
شهردار تهران تأکید کرد: بنده از دیروز صبح سرکشی ها و بازدیدها را انجام دادم. روحیهها بسیار بالاست. مقابل ما یک دنیا ظلم ایستاده است. قیمت انقلاب بی حد و حصر است و یقیناً پیروزی از آن ما خواهد بود. با مشارکت و همیاری مردم با هم امکانی فراهم خواهد شد که مردم انقلاب را از این گردنه نیز عبور دهند. دشمن قطعاً شکست خواهد خورد و هزینه های سنگین تری خواهد پرداخت.
وی ادامه داد: در حال حاضر فروشگاه های شهروند و میادین میوه و تره بار در حال خدمات رسانی به شهروندان هستند.
۴۷ سال است که دشمن هرچه تلاش می کند تیرش به سنگ می خورد
زاکانی با بیان اینکه دشمن مردم با افتخار آنها مخالف است، یادآور شد: آنها ۴۷ سال است که هرچه تلاش می کنند تیرشان به سنگ می خورد و در نهایت استیصال، این چنین عمل می کنند؛ گرچه کارنامه آنها مملو از وحشی گری است. با این وجود نیروهای مسلح ما به خوبی وارد عمل شدند.
دشمنان خاک به خورشید می پاشند
شهردار تهران ادامه داد: شهدای نظام در حملات روز گذشته و ۱۵۰ دانش آموز ما که به شهادت رسیدند، مقدمه ای برای پیروزی بزرگ ملت ایران هستند. آنها خاک به خورشید می پاشند اما حریف ایران نخواهند شد.
وی با بیان اینکه آنها وقتی نطنز و فردو را مورد حمله قرار دادند ایران به قطر پیغام داد که می خواهند به پایگاه آمریکا در این کشور حمله کنند، تصریح کرد: قطری ها می گفتند که پایگاه های دیگر کشورها را مورد حمله قرار دهند اما به هرشکل حملات محدودی انجام شد و ابهت آنها فرو ریخت. امروز ۲۷ پایگاه مورد حمله سنگین قرار گرفتند و امکانات دریایی نیز با حملات روبه رو شدند. آنها تحمل این را ندارند که ۲۰ درصد انرژی جهان که از تنگه هرمز عبور می کنند، یک لحظه متوقف شود.
زاکانی با تأکید بر اینکه اگر مقام معظم رهبری شهید نمی شدند نمی توانستیم تصور کنیم که ۳۶ سال پس از بنیانگذار انقلاب اسلامی پرچم را بر افراشته بودند، تصریح کرد: آنها از روی استیصال این کارها را می کنند. فکر می کنند در حال پیشروی هستند اما اشتباه می کنند و در حال پسروی هستند. آنها غیرت مسلمین جهان را می بینند. آنها در پاکستان دست به جنایات زدند و معترضین به جنایت علیه ایران را به شهادت رساندند. کسی نمی تواند این خورشید را بپوشاند.
شهردار تهران اضافه کرد: مقام معظم رهبری ایران را ۳۶ سال از جنگ هایی عبور داد. امروز تضمین این انقلاب خون آقاست. اینگونه نیست که فکر کنند می توانند حمله کنند و بگویند تمام شد.
نظر شما