رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تشریح فلسفه اصرار بر برگزاری کلاس‌های حضوری در شرایط بحرانی گفت: اعتقاد ما این است که دانشجویی که عصبانی است و اعتراض دارد، باید بتواند در محیط دانشگاه حرف خود را بزند تا موضوع به بیرون از درهای دانشگاه کشیده نشود .

دانشگاه شریف

به گزارش همشهری‌آنلاین، مسعود تجریشی امروز در جمع گروهی از دانشجویان تجمع‌کننده در ضلع جنوبی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه تمام نکته ما این بود که رهبر انقلاب تأکید کردند زندگی نرمال باشد و دانشگاه برقرار بماند، اظهار کرد: برخلاف برخی پیشنهادها، ما اعلام کردیم که باید دانشگاه حضوری باشد؛ در حالی که بسیاری از دوستان معتقد بودند فعالیت‌ها از نهم اسفندماه آغاز شود.

مدیریت اعتراضات در محیط دانشگاه

تجریشی با تأکید بر ضرورت حفظ اعتماد جامعه افزود: باید بتوانیم این اعتماد را حفظ کنیم و مانع از سلب آن شویم. اعتقاد ما این بود دانشجویانی که عصبانی هستند و اعتراض دارند، در محیط دانشگاه حرف خود را به‌درستی بیان کنند، نه اینکه موضوع به بیرون از دانشگاه کشیده شود.

به نقل از روزنامه شریف، وی همچنین گفت: در برخی جلسات، بخشی از نهادهای کشور پیشنهاد داده بودند که دانشگاه‌ها مجازی شود، اما ما اعلام کردیم می‌توانیم موضوع را در داخل دانشگاه مدیریت کنیم و اجازه ندهیم مسائل به بیرون منتقل شود. علاوه بر این، ماه مبارک رمضان نیز می‌تواند به آرامش فضای دانشگاه‌ها کمک کند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در پایان تأکید کرد: هدف ما برقراری کلاس‌های دانشگاه در چارچوب مصوبات و با حفظ آرامش و اعتماد بوده‌است و همچنان بر همین مسیر تأکید داریم.

کد خبر 1019218
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    5 20
    مردم مومن!!! دانشجوی عصبانی چیه! یارو رسما مامور موساده داره پرچم کشور رو آتیش میزنه و شعار سرنگونی نظام سیاسی کشور رو میده!!!
  • IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    5 14
    از رفاه. از دانشجویان خرابکار شهریه دانشگاه آزاد بگیرید از نرم بعد