«رافائل گروسی »مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، احتمالا در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو حضورخواهد داشت.

ایران و آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین یک دیپلمات کشورمان در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر حضور گروسی در مذاکرات روز پنجشنبه « ۷ اسفندماه » ایران و آمریکا در ژنو گفت : احتمالا رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مانند دور قبلی مذاکرات که سه‌شنبه هفته گذشته « ۲۸ بهمن ماه » در ژنو برگزار شد در این دوره از مذاکرات نیز حضور پیدا خواهد کرد.

براساس این گزارش، سومین دور مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا روز پنجشنبه هفته جاری در سفارت عمان در ژنو به میانجی‌گری « بدرالبوسعیدی» وزیر خارجه عمان برگزار خواهد شد.

مفاد مورد بحث در مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا شامل تعهدات هسته‌ای ایران، تعهدات رفع تحریم‌ها از سوی طرف مقابل و همچنین بخش همکاری اقتصادی است.

بر اساس آنچه که مقامات تهران اعلام کرده‌اند خطوط قرمز ایران در این مذاکرات،به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی ایران و انجام آن در داخل کشور و عدم خروج مواد غنی‌سازی شده موجود از کشور است.

کد خبر 1018978
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    2 0
    جاسوس در مذاکرات!
  • IR ۱۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۴
    3 0
    🤮 به گروسی لاشخور جاسوس صهیونیست میگید چهره ویژه