بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد، علی‌رغم رکود متأثر از شرایط کنونی کشور و تنش‌های سیاسی و نظامی، نرخ‌ها در این بازار با افزایش همراه هستند.

پارکینگ خودرو - بازار خودرو - قیمت خودرو

به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار بیش از هر زمان دیگری درگیر بلاتکلیفی و تردید است. سایه تنش‌های سیاسی رفتار معامله‌گران را محتاط‌تر کرده و سطح دادوستدها را به حداقل رسانده است. در نتیجه، بازار در وضعیتی میان رکود و انتظار قرار گرفته و از تحرک معمول فاصله گرفته است.

در چنین فضایی تکرار معاملات در سطوح قیمتی بالاتر به‌سرعت در قالب نرخ‌های پیشنهادی جدید در بازار منعکس می‌شود و به دلیل عمق پایین معاملات، همین نرخ‌ها مبنای قیمت‌گذاری قرار می‌گیرند. این روند به افزایش نوسان و بی‌ثباتی در سازوکار کشف قیمت منجر شده و بازار را با نوعی ناپایداری مواجه کرده است.

در عین حال، رفتار بازار خودرو تابع متغیرهای اقتصاد کلان است و نبض خود را از تحولات ارزی و انتظارات تورمی می‌گیرد. گرچه کلیت بازار به دلیل رکود معاملاتی در مسیر نزولی ارزیابی می‌شود، اما برخی خودروها که هنوز به سقف‌های قیمتی کوتاه‌مدت نرسیده‌اند و از کشش قیمتی بالاتری برخوردارند، همچنان ممکن است افزایش قیمت را تجربه کنند.

در این فضا، قیمت‌های اعلامی بیش از آنکه بر پایه معاملات گسترده شکل بگیرد، از انتظارات و سیگنال‌های بیرونی اثر می‌پذیرد و مسیر کوتاه‌مدت بازار همچنان به تحولات سیاسی و ارزی وابسته مانده است.

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را ۳۳ میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P نسبت به روز گذشته ۲۴ میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

سهند E اتوماتیک افت بهای ۱۲ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و ۳۰۲ میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، اطلس G کاهش بهای ۱۱ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و ۱۱۴ میلیون تومان رسید.

قیمت خودرو امروز ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ | این خودروها گران شدند

قیمت خودروهای مونتاژی

کی‌ام‌سی T۹ رشد بهای ۱۷۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله ۵ میلیارد تومان ایستاد. از طرف دیگر کی‌ام‌سی J۷ نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان گران شد تا امروز با برچسب قیمتی ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

تیسان S۰۵ نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی ۲ میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، لاماری اکو افت بهای ۱۵ میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی ۳ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان رسید.

X۲۲ پرو دستی افت بهای ۲۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ معاملاتی یک میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر X۵۵ پرو نسبت به روز گذشته ۱۸ میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ ۳ میلیارد و ۱۱۷ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

قیمت خودرو امروز ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ | این خودروها گران شدند

منبع: تجارت نیوز

کد خبر 1018198

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ثبت نام و قیمت خودرو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha