رسانه روسی روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه گفت که در مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا، طرف آمریکایی دائماً تغییر موضع داده می‌دهد و این مسئله منجر به کاهش سرعت پیشرفت گفت‌وگوها شده است.

عراقچی - ویتکاف

به گزارش همشهری آنلاین، ریانووستی به نقل از یک منبع آگاه ایرانی نوشت که موضع متناقض واشنگتن در مذاکرات با ایران، روند گفت‌وگوها در موضوع هسته‌ای را کُند کرده است.
طبق این گزارش، وی در این باره اظهار داشت: «پیش‌بینی نتیجه دور آینده دشوار است، زیرا طرف آمریکایی با تغییر دائم مواضع و تصمیمات خود، فضایی از عدم قطعیت و تردید ایجاد می‌کند. این تغییرات زیگزاگی باعثِ کُند شدن مذاکرات و کاهش سرعت پیشرفت می‌شود.»
منبع آگاه افزود که انتظار می‌رود در مذاکرات آتی، مسائل هسته‌ای با دقت بیشتری بررسی شده و به موضوع لغو تحریم‌های ایران نیز پرداخته شود.

کد خبر 1017558
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • عبدالقادر IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
    6 4
    جهودها در حال تولید بهانه برای حمله ناگهانی و خونخواری هستند