نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه دشمن درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی است، گفت: وحدت و انسجام ملی دشمن را وادار به عقب نشینی می‌کند.

احمد مطهری اصل

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه سیاسی نماز جمعه تبریز با بیان اینکه دشمن پروژه سه وجهی آشوب، تهدید نظامی و مذاکره را علیه کشورمان اجرایی کرده و درصدد ایجاد تفرقه بین مردم و مسوولان است، گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخی به آشوبگران بود و معادلات دشمن را که درصدد ناامید کردن مردم از انقلاب بودند به هم ریخت .

وی با بیان اینکه نسبت به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم چرا که اعتمادی به امریکا و اسرائیل نداریم، اظهارکرد: ما می خواهیم صلح طلبی خود را به دنیا ثابت کنیم .

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی قوی ترین نیروی منطقه است و اگر اراده کند پاسخ دشمنان را خواهد داد .

قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز نقطه عطف انقلاب اسلامی بود

وی با اشاره به فرارسیدن ۲۹ بهمن سالروز قیام تاریخی مردم تبریز گفت: قیام مردم تبریز نقطه عطفی برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و همچنان که رهبری فرمودند: تبریزی ها به موقع خروج کردند.

حجت الاسلام مطهری اصل از دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب به مناسبت این واقعه تاریخی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: دعاهای رهبری مشمول مردم انقلابی استان شود .

عذرخواهی امام جمعه تبریز از مردم استان

امام جمعه تبریز با بیان اینکه دهه فجر امسال طرح های تاثیرگذاری در استان افتتاح و کلنگ زنی شد، گفت: با توجه به ظرفیت بخش خصوصی انتظار بیشتری می رود و خدمات باید متناسب با جایگاه استان باشد .

وی از طرف خود و مسوولان به جهت اینکه خدمات انجام شده در شان و شایسته مردم استان نبوده است عذرخواهی کرد .

مبادا دغدغه معیشت روزه داری را با مشکل مواجه کند

وی در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز نظارت بیشتر بر بازار و تامین نیازهای عمومی را ضروری دانست و گفت: دغدغه معیشت مردم نباید روزه داری را با مشکل مواجه کند.

کد خبر 1016652
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha