خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی ادعا کرد که سفر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در سفر به عمان، احتمالاً پاسخ کشورش به دور اول مذاکرات غیرمستقیم که هفته گذشته در مسقط با آمریکایی‌ها برگزار شد را منتقل خواهد کرد.

ورود لاریجانی به مسقط

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از شفقنا، رسانه‌های ایرانی این مذاکرات را «مهم» توصیف کرد، بدون اینکه توضیح دهند این مقام ارشد حامل چه پیامی خواهد بود.

تهران و واشنگتن پس از ماه‌ها روابط بسیار تیره‌وتار که در پی حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌‍ای ایران در ماه ژوئن پدیدار شد، مذاکرات خود را روز جمعه از سر گرفتند.

پس از پایان مذاکرات حدوداً هشت ساعته، وزیر امور خارجه ایران سید عباس عراقچی با اظهار رضایت از گفت‌وگوها در مسقط خبر داد که «ادامه مذاکرات و شکل و جزئیات آن منوط به تصمیم گیری در پایتخت‌هاست». وی بعداً موضع تهران مبنی بر حق غنی‌سازی را تکرار کرد و تاکید نمود که موشک‌های بالستیک قابل مذاکره نیستند.

رئیس جمهور آمریکا نیز روز جمعه به خبرنگاران گفت که استیو ویتکاف و جرد کوشنر «مذاکرات بسیار خوبی» با تهران داشته‌اند. اما ترامپ افزود که «ناوگان بزرگی» همچنان به سمت ایران در حال حرکت است و به زودی به آنجا خواهد رسید.

ایران هشدار داده که به هرگونه حمله آمریکا پاسخ سخت و پشیمان‌کننده‌ای خواهد داد.

کد خبر 1016268
منبع: شفقنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha