مسابقات رنکینگ کرواسی که بخشی از چرخه انتخابی تیم ملی محسوب می‌شد و قرار بود حسن یزدانی از این مسابقات به چرخه تیم ملی اضافه شود، به خاطر نرسیدن رواید اعزام تیم به این مسابقات لغو شده است.

یزدانی

همشهری آنلاین: چرخه تیم ملی که اخیرا منتشر شده و انتقاداتی را نیز به همراه داشته است؛ این چرخه مرحله به مرحله منتشر می‌شود و تکلیف کشتی‌گیران از ابتدا مشخص نیست، حالا در گام های نخست دچار مشکل شده است. با اعلام کادرفنی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی، مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی برای محک کشتی گیران در چرخه انتخابی تیم ملی در دستور کار فدراسیون قرار گرفته بود. حتی حسن یزدانی هم که به‌مانند مدال داران جهانی از حضور در مسابقات کشوری معاف شد ، قرار بود اولین بار در این تورنمنت از سوی کادرفنی در وزن ۹۷ کیلوگرم محک بخورد،رقابت‌هایی که از ۴ تا ۸ فوریه (۱۵ تا ۱۹ بهمن) در زاگرب برگزار می‌شود. 
اما باتوجه به قطعی اینترنت کارهای مربوط به دریافت ویزای کرواسی متوقف شده و این احتمال وجود دارد که کشتی ایران نتواند در اولین مسابقه رنکینگ سال ۲۰۲۶ شرکت کند. در صورت لغو این اعزام دومین مسابقه رنکینگ جهانی ۲۰۲۶، ۲۵ فوریه تا یک مارچ (۶ تا ۱۰ اسفند) در تیرانای آلبانی برگزار می‌شود که این رویداد می تواند مسابقات جایگزین کرواسی برای کشتی ایران باشد. البته آلبانی طی سال‌های گذشته بارها در صدور روایدید برای کشتی‌گیران کارشکنی کرده و حتی یک بار تیم ملی امید نتوانست در مسابقات جهانی حاضر شود.

کد خبر 1010696

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کشتی و وزنه‌برداری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha