شاگردان مازیار زارع که در بازی هفته سیزدهم به تساوی یک بر یک برابر استقلال در تهران رسیده بودند و همچنین توانسته بودند تراکتور را در تبریز با نتیجه تساوی بدون گل متوقف کنند، حالا دو باخت انضباطی سه بر صفر در جدول نتایجشان می‌بینند.

استقلال-تراكتور

رای کمیته انضباطی درخصوص شکایت استقلال و تراکتور از ملوان بندر انزلی مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز اعلام و بر این اساس قوی سپید انزلی با نتیجه سه بر صفر در بازی برابر استقلال و تراکتور بازنده اعلام شد.

دلیل این رای کمیته انضباطی، غیرمجاز تشخیص داده شدن سینا خادم‌پور است که گویا با ۱۸۰ روز اضافه خدمت مواجه شده و اجازه بازی برای ملوان را نداشته که البته این رای نزد کمیته استیناف تا یک هفته قابل تجدیدنظر است.

به این ترتیب شاگردان مازیار زارع که در بازی هفته سیزدهم به تساوی یک بر یک برابر استقلال در تهران رسیده بودند و همچنین توانسته بودند تراکتور را در تبریز با نتیجه تساوی بدون گل متوقف کنند، حالا دو باخت انضباطی سه بر صفر در جدول نتایجشان می‌بینند.

استقلال با دو امتیاز عایدی از حکم کمیته انضباطی، ۲۷ امتیازی شده و اگرچه جایگاهش در جدول تغییر نکرده اما فاصله‌اش با پرسپولیس به یک امتیاز رسیده و با سپاهان صدرنشین، سه امتیاز فاصله دارد. تراکتور هم با ۲۵ امتیاز به رده چهارم جدول صعود کرده و جای چادرملو اردکان را خواهد گرفت.

همچنین ملوان با کسر دو امتیاز، ۲۰ امتیازی شده و با یک رده سقوط در جایگاه هشتم جدول قرار خواهد گرفت تا خیبر با ۲۱ امتیاز رتبه این تیم در جدول را بگیرد

کد خبر 1010045

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۲:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    14 3
    😂😂😂😂😂لیگ ایران یعنی همین
  • بینا IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    12 18
    تالنگی ها بسوزند مشکل زارع لنگی هست تو هم بسوز
    • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
      2 3
      اشتباهی لایک دادن
  • بی طرف IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    28 8
    بعد از یارانه پنالتی حالا یارانه امتیاز.
  • صیاد IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    14 10
    تا الان پنالتی معیشتی از الان امتیاز معیشتی خجالت هم نمی کشند
  • 7 مقدس IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    3 9
    برو حقتو فریاد بزن لنگی جون
  • رضا IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۴
    2 0
    باز هم امتیاز معیشتی رسید