یک کارشناس درباره اینکه چرا ترامپ به فکر توییت زدن درباره حوادث مشهد افتاد، توضیحاتی داد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی بیان کرد: ترامپ در حال حاضر چون این اغتشاشات، خشونت بسیار زیادی دارد و هسته های تروریستی مسلح فعال شده اند، متوجه شده که این تجمعات و صف شکل گرفته،‌ اجتماعی نشده یعنی مردم با او همراهی نمی کنند. انچه در صحنه هم می بینیم همین است. هسته های تروریستی مسلح با خشونت بسیار بالا را در صحنه می بینیم که آرام آرام هرکسی هم اعتراض و مطالبه ای داشته، در حال دورشدن هستند.

دیدم که مامورهای آمریکایی سر چهارراه بودند! + ویدئو | ترامپ اجازه داد من بیایم | تمسخر رئیس جمهور آمریکا در پخش زنده تلویزیونی

وی ادامه داد: وقتی مردم در صحنه نباشند، طبیعتا ترامپ که در ایجاد عملیات روانی خیلی معروف است و اصطلاحا توئیت‌باز هم هست، سعی می کند تنفس مصنوعی بدهد و به اغتشاشات فضای بیشتری بدهد و دامنه اغتشاشات را بیشتر کند.

کد خبر 1009232
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 30
  • IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    39 53
    نباید دولت بهانه دست این ها میداد
    • علیرضا نیک سرشت IR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      7 7
      درباره مشهد توئیت زده؟ خوب مگه اینترنت بین الملل قطع نیست؟ مگه توئیتر فیلتر نیست؟ پس چطوری ترامپ به اینترنت دسترسی داشته و درباره ی مشهد توئیت زده؟
  • امیر IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    44 68
    ترامپ نظرات علکی میده و میخواد جنگ روانی کنه ما نباید محلش بذاریم
    • معلم فارسی - کلاس اول ابتدایی IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      1 0
      *الکی
    • ا IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      1 0
      الکی؟ داداش کجای کاری؟ داره سیگنال و کد میده که داعش و طالبان وارد مشهد شدن و منتظر عملیات در خاک مقدس خودمون و مشهد الرضا باشیم.کلید تجزیه از مشهد شروع شده.تیرشون در آذری زبانهای غیور به سنگ خورده.اغتشاشات در نوار غربی کشور برای انهدام سوله های موشکی و پایگاههای موشکی هست که بحمداله تا الان خفه شدن.فقط مانده یه لط اضافه اسراییل و باباش که حسابی ادب بشن. الته این رو هم میدونیم ابرقدرته و لبه ی تکنولوژی و تسلیحاته و شهادت داریم اما پوزه اش رو به زمین خواهییم مالید به یاری خداوند.
  • IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    49 85
    مرگ بر آمریکا و اسراییل
    • IR ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      18 33
      دقیقا حمایت ترامپ تو خیابونا دیدیم جنس حمایت ترامپ تخریب و غارت اموال مردم است من دانشگاه اصفهان در خوندم یه ارمنی تعریف می‌کرد قبل انقلاب جلو چشم خودش سرباز آمریکایی دست زن مردم گرفت با خودش برد ،بنابراین جونا تورا خدا اینجا را سوریه و عراق نکنید آمریکا و اسرائیل از شما اغتشاشگرا بعنوان یه ابزار استفاده میکنه .
  • محسن IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    52 75
    مرگ بر اسرائیل،مرگ بر آمریکا. لعنت به همشون
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    42 62
    همه بدبختی دنیا زیر سر این ...زادست
  • مهدی جان IR ۱۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    29 47
    لعنت بر شیطان بزرگ آمریکا
  • IR ۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    21 47
    این شغال زرد بوی کباب به دماغش رسیده .
    • IR ۲۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      22 23
      بوی کباب کجا بود خر داغ کردند یه مشت تروریست مسجد و درمانگاه و خودروی آتش نشانی آتش می‌زنند