رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهاباد اعلام کرد: در جریان سرشماری سالانه حیات‌وحش در پناهگاه کم‌کی بهاباد، تصویربرداری از یک پلنگ ایرانی ماده توسط کارشناسان محیط زیست، امیدها برای پایداری جمعیت این گونه ارزشمند و سلامت اکوسیستم منطقه را تقویت کرد.

سنجاب و پلنگ

به گزارش همشهری‌آنلاین، جواد شکوهی ضمن اعلام این خبر، تصریح کرد: مشاهده این نوع پلنگ ماده در این سرشماری که با هدف بررسی وضعیت جمعیتی گونه‌های شاخص، ارزیابی سطح امنیت زیستگاه و رصد شرایط اکولوژیکی منطقه انجام شد، امیدها برای پایداری جمعیت این گونه ارزشمند و سلامت اکوسیستم منطقه تقویت کرده است.

وی افزود: پلنگ ایرانی به‌عنوان یکی از گونه‌های راس هرم غذایی، شاخص سلامت اکوسیستم محسوب می‌شود و حضور آن در کم‌کی نشان از موفقیت اقدامات حفاظتی و پایش‌های مستمر در سال‌های اخیر دارد.

شکوهی در این‌ باره گفت: این موفقیت حاصل تلاش بی‌وقفه محیط‌بانان، همیاران محیط زیست و همراهی مردم محلی است که با همکاری مؤثر خود نقش چشمگیری در تأمین امنیت زیستگاه‌ها ایفا کرده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست یزد در روز چهارشنبه ۱۷ دی، پناهگاه حیات‌وحش کم‌کی، یکی از زیستگاه‌های ارزشمند استان یزد به‌شمار می‌رود و با تداوم برنامه‌های پایش، تقویت مشارکت جوامع محلی و حضور نیروهای حفاظتی کارآمد، همچنان پناه امنی برای گونه‌های نادر و بومی به‌ویژه پلنگ ایرانی خواهد بود.

کد خبر 1008884
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha