علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: نمی توانیم از بابک زنجانی‌ها و بانک آینده‌ها به راحتی بگذریم.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دانشجو، بابایی کارنامی بیان کرد: بحث مفاسد اقتصادی در کشور و دانه‌درشت‌ها را پیگیری می‌کنیم. جناب آقای دکتر نیکزاد! ما به معاهده های بین المللی باید ملحق شویم ولی نمی توانیم از بابک زنجانی‌ها و بانک آینده‌ها به راحتی بگذریم.

مالک متخلف بانک آینده به ریش مردم می‌خندد | ویدئو

وی ادامه داد: باید برای این موارد قوانین بازدارنده بنویسیم و موارد بازدارنده داشته باشیم، قوه محترم قضائیه موظف است گزارش‌های مبسوط را در جلسه به نمایندگان مجلس ارائه دهد.

مگر می‌شود در کشور، مردم در فقر و فلاکت باشند و روز به روز خبرهای بد بشنوند؛ بعد پرونده‌ها سال‌ها روی میز بعضی قضات باقی بماند؟ ما منتظریم که پرونده‌های دانه‌درشت‌ها و بدهکاران بانکی شفاف و سریع رسیدگی شود.

کد خبر 1007128

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha