رسانه‌ی صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل خسارت‌های حملات موشکی ایران را پنهان کرده است.

جنگ 12 روزه - حمله ایران به اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، یک رسانه‌ اسرائیلی یکشنبه شب فاش کرد که در جریان جنگ با ایران، خسارت‌ها و تلفات مهمی بر اثر اصابت موشک‌های ایرانی وارد شده که درباره آن‌ها صحبتی نشده است.

به گزارش شبکه المیادین، بر اساس گزارش شبکه «کان» رژیم صهیونیستی، این موضوع در چارچوب آنچه «روایت موفقیت» اسرائیلی خوانده می‌شود، مدیریت شده است با این حال این سلاح در عمل بسیار مؤثر و کارآمد بوده است.

با آغاز حملات موشکی ایران، اداره سانسور نظامی ارتش رژیم صهیونیستی که به‌عنوان شاخه‌ای از اداره اطلاعات ارتش این رژیم (امان) محسوب می‌شود، اقدامات شدیدی برای سانسور اخبار، کنترل اطلاعات و همچنین محدود کردن تصاویر منتشر شده در نتیجه حملات موشکی ایران و پیامدهای آن را در رسانه‌های رسمی و غیررسمی انجام داد.

برآورد می‌شود که از میان حدود ۵۷۴ موشک بالستیک شلیک شده توسط ایران، رژیم صهیونیستی برای رهگیری ۲۵۷ موشک تلاش کرده است که ۲۰۱ مورد موفق ارزیابی شده، ۲۰ تلاش نیمه‌موفق انجام شده و ۳۶ مورد ناموفق بوده است و این در حالی بود که آثار برخورد موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی تحت سانسور شدیدی قرار گرفت.

کد خبر 1004534
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha