به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ کارآگاه امیناله بیرانوند فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در پی وصول پروندهای با موضوع سرقت اموال ذیقیمت از منزلی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال، در همان تحقیقات اولیه مشخص شد پسر خانواده با همدستی دوستان ناباب مبادرت به سرقت گاوصندوق حاوی طلاجات و مسکوکات ارز کرده است.
وی افزود: با انجام تحقیقات بیشتر مشخص شد این افراد پس از گشودن گاوصندوق و سرقت، گاوصندوق را در بیابانهای حواشی تهران منتقل کرده و سپس متواری شدهاند.
- قتل خونین پیرمرد به دست پسر مهندسش | ما ۱۰ خواهر و برادر هستیم که همه تحصیلات عالی داریم
- خیانت شوهر به زنی که ۱۰ سال بزرگتر بود
فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با ادامه بررسیهای پلیسی، ردپایی زنی جوان نیز در پرونده که ارتباط مستقیم و مسجل با باند سارقین داشت، آشکار شد.
بیرانوند گفت: با رصد پیوسته و تلاشهای شبانهروزی عوامل پلیس، متهمه شناسایی و دستگیر و سرنخ مهمی از محل اختفای متهمین متواری به دست آمد.
وی افزود: با سلسله اقدامات اطلاعاتی مستمر، کانون حضور متهم در جزیره کیش شناسایی و قبل از اقدام به فرار طی عملیاتی نفسگیر توسط مأمورین دستگیر شد.
فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در ادامه عملیات پلیسی احدی دیگر از متهمان (طراح اصلی نقشه سرقت) در قلب پایتخت شناسایی و دستگیر شد.
بیرانوند گفت که متهمین حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از اموال مسروقه را صرف خوشگذرانی، عیاشی و همچنین خرید یک دستگاه خودروی شاهین کرده بودند که وسیله نقلیه مذکور نیز در توقیف پلیس است.
نظر شما