همشهری آنلاین- ندا شریف: دیگر گل‌ها را دور نریزید. با استفاده از یک روش ساده، غنچه گل‌های رنگی را به یادگار نگه دارید.

برای آشنایی با این هنر:

- ابتدا گل‌ها و گیاهانی را انتخاب کنید که دارای ساقه‌های سفت و بی‌آب یا بی‌گوشت باشند.

- گل‌های مناسب را انتخاب کنید. ما گل‌های رز، صدتومانی، بومادران، هورتانسیا و سنبل را پیشنهاد می‌کنیم.

- حتما گل‌ها را قبل از آن که کاملا باز شوند، به صورت غنچه انتخاب کنید.

- برگ‌ها را کنده، گل‌ها را با پیچیدن یک بند پارچه‌ای یا لاستیکی دور ساقه‌ها، به صورت دسته‌گل درآورید.

- روی گل‌ها تافت بزنید.

- گل‌ها را به صورت سر و ته چهار هفته، در جایی خشک و تاریک آویزان کنید.

- آن‌ها را داخل گلدان گذاشته یا روی آن، با روبان پاپیون بزنید.

moreچطور گل‌آرایی کنیم؟

 

http://www.rd.com

برچسب‌ها

۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۴