معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از جوانان ۱۸ تا ۳۵ ساله  کشور دعوت کرد تا در رویداد جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ شرکت کنند.

علیرضا رحیمی

همشهری آنلاین:"علیرضا رحیمی" با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس، از برگزاری جایزه ملی جوان سال خبر داد و نوشت: امسال «#جایزه ملی _جوان_سال_۱۴۰۴ » با یک تحول مهم برگزار می‌شود؛ انتخاب نهایی برگزیده‌ها مستقیماً با رأی مردم و از طریق شبکه سه سیما خواهد بود.

او با دعوت از جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال کشور برای حضور در رویداد از آنها خواست دستاوردهای خود را در حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی و اجتماعی ـ خیریه به نمایش بگذارند.

به گفته امسال بخشی ویژه برای تقدیر از جوانانی که در شرایط سخت و بحران‌ها اقدامات مؤثر داشتند در نظر گرفته شده است: «برای حضور فعال و ثبت‌نام تا ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به سامانه ‌ javanplus.ir مراجعه کنید و بخشی از انتخاب نسل جوان برتر ایران باشید.»

بیشتر بخوانید: برای شادی جوانها برنامه داریم

کد خبر 995699

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha