از بدو حضور اوسمار ویرا در پرسپولیس اتفاقات جالبی رخ داده است. شرایط تیم و تمرینات کاملا با دوران وحید هاشمیان تغییر کرده و در حال و هوای متفاوت برگزار می شود. 

اوسمار

تمرینات پرسپولیس به صورت منظم و متفاوت نسبت به قبل از لحاظ طراحی تمرین و کارهای تاکتیکی در جریان است. در این میان آنچه بیش از هر چیز به چشم می‌آید نوع رفتار اوسمار ویراست. او در آن مقطع که مربی پرسپولیس بود با تعدادی از بازیکنان صمیمی بود و بارها در تمرینات با آنها شوخی می‌کرد. این روند در زمانی هم که سرمربی شد ادامه داشت تا جاییکه خبرهای تایید نشده حاکی از آن بود که بعضی از سرخپوشان به خودشان اجازه می‌دادند حتی در ارنج تیم نیز دخالت مستقیم داشته باشند.

اما این بار که اوسمار به پرسپولیس برگشته رفتاری کاملا جدی و بعضا خشک با بازیکنان دارد تا مبادا بعضی به خودشان اجازه بدهند تا اتفاقات گذشته را تکرار کنند. البته که قبل از آمدن اوسمار این صحبت‌ها از سوی تهدادی بازیکنان به مسئولان باشگاه انتقال یافته بود که اگر اوسمار بیاید احتمالا برخی از بازیکنان به خودشان اجازه می‌دهند تا در مسائل فنی تیم دخالت کنند. گویا این صحبت‌ها به گوش اوسمار رسیده و از این‌رو او اصلا دوست ندارد رفتارهایش در تمرینات به شکلی باشد که بازیکنی با اصطلاح پایش را از گلیمش درازتر کند.

جالب اینکه اوسمار با دستیارانش و حتی مدیر تیم هم رفتاری کاملا جدی داشته و سعی می‌کند با آنها چندان صمیمی نشود. اینکه حالا این نوع رفتار اوسمار موقتی باشد یا نه مسئله‌ای است که با گذر زمان مشخص خواهد شد.

کد خبر 992279

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • مسعود IR ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    11 2
    ایولا بسیار عالی همین درسته
  • تاج سر همه تیم ها IR ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    12 18
    پرسپولیسی ها بی ادب و بی فرهنگ هستن نمیفهمین صمیمیت چیه ادب چیه هم بازیکنان و مدیرانش هم هوادارانش
    • شهرام IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      5 1
      با عرض پوزش شما اگر ادب و فرهنگ داشتی هیچ وقت به همه افراد و طرفداران یک تیم تهمت نمیزدی تواستقلال هم با فرهنگ هست هم بی فرهنگ تو پرسپولیسم همینطور ولی شما ازاون دسته افراد بی سواد و امل هستید که باید اصلاح بشید
    • m DE ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      2 0
      برو تو غارت متخصص آسیا البته از در عقب متخصص آسیا
    • IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      2 1
      7 تایی تو دیگه چی میگی با چه رویی زر زیادی می‌زنی
    • حسن IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      1 1
      کاملا درست گفتی ، مردم. و بعضی از هوادارشون کم کم میفهمند این پرسپولیسی ها چه فرهنگی دارند
  • آذربایجان IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
    0 1
    حیف بيت المال خرج تیم منفور وزیر ورزش میشود۲۰۰۰میلیاردتومان