به گزارش همشهری آنلاین، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نور در استان مازندران گفت: حوالی ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه شب گذشته حافظان عرصه منابع طبیعی در حال رصد عرصههای جنگلی الیمالات بخش چمستان از توابع این شهرستان بودند که از سوی افراد قاچاقچی و سودجو مورد سوءقصد قرار گرفتند و زخمی شدند.
وی افزود: در این کمین شبانه، فرمانده عملیات یگان و ۲ نفر دیگر از نیروهای حفاظتی با شلیک گلوله ساچمهزنی مورد اصابت قرار گرفتند و برای مداوا به مراکز درمانی چمستان منتقل شدند.
این مسئول اظهار کرد: قاچاقچیان، افزون بر مجروح کردن همکاران، خسارتهایی نیز با شلیک گلوله به خودروها وارد کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نور گفت: برابر پیگیریهای صورتگرفته، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نور دستور شناسایی و دستگیری این افراد مجرم را صادر کرده است.
اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور مسوولیت حفاظت، احیا و بهرهبرداری از حدود ۲۳۵ هزار هکتار عرصه جنگلی و مرتعی را بر عهده دارد.
نظر شما