سازمان بازرسی نسبت به عضویت افراد در بیش از یک هیأت‌مدیره شرکت‌های دولتی و مؤسسات عمومی غیردولتی هشدار داد.

مدیر دولتی

به گزارش همشهری آنلاین، «ذبیح‌الله خداییان‌» در جلسه روز دوشنبه (۲۱ مهر) شورای عالی قوه قضائیه اعلام کرد: در نتیجه بررسی‌های صورت گرفته توسط سازمان بازرسی مشخص شد که از حدود ۷۰۰ نفر از اعضای هیأت‌مدیره‌ شرکت‌های ذیل یکی از وزارتخانه‌ها، ۱۴۵ نفر در بیش از یک هیأت‌مدیره عضویت داشتند.

وی با هشدار نسبت به این موضوع، تصریح کرد: با کمک مسئولان وزارتخانه‌ها، تعدادی از این افراد از سایر عضویت‌های خود استعفا داده‌اند اما برای کسانی که هنوز اقدامی نکرده‌اند، پرونده تشکیل شده است.

در پی برگزاری نشست قضایی برای بررسی موضوع عضویت همزمان در هیأت‌مدیره شرکت‌های دولتی در سال ۹۵، بارها نسبت به این موضوع هشدار داده شد.

نهایتاً مجلس شورای اسلامی در اسفند ۹۷ عضویت همزمان افراد در هیأت‌مدیره شرکت‌هایی که تمام یا بخشی از سرمایه آنها متعلق به دولت یا موسسات عمومی غیردولتی است ممنوع کرده و این کار بر اساس تبصره (۲) ماده واحده اصلاح ماده (۲۴۱) قانون تجارت نیز ممنوع و جرم محسوب می‌شود.

در همین راستا سازمان بازرسی کل کشور مرداد ماه امسال با صدور بخشنامه‌ای رسمی خواستار شناسایی و معرفی فوری مدیرانی شد که به‌طور هم‌زمان در هیأت‌مدیره بیش از یک شرکت دولتی عضو هستند.

کد خبر 985787

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حقوقی و قضایی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۱
    10 1
    دیگر چیزی نمونده که استعفا دادن همه چی خراب
  • ناصرزمانی IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۱
    9 0
    کارخوبی‌است‌ولی‌بدانیدخیلی‌خیلی‌دیرشروع‌کردیدوحق‌خیلی‌هارا ضایع‌کردید.
  • ناشناس IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
    8 0
    دولت پزشکیان با مشکلات بسیاری درگیر هست یک عده برنامه ریزی شده در دولت های قبل برای منافع خودشان چه کارها که نمی کردند حالا هرروز از این قبیل مسائل مطرح میشود
  • احمد IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
    2 0
    باسلام و تشکر نسبت باین امر مهم استعاداردنسبت به شرکت های تابعه بنیاد هم این امر اجرا گردد.
  • Borzoo NO ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
    7 0
    چه فرقی میکند ؟ یک عده پول ویلا را جمع کردند و رفتند یک عده ای دیگر مثل آنها جایشان را میگیرند
  • حسن IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
    5 0
    مملکت بی صاحب و ملت خواب زده