آیت‌الله سیستانی در دیداری صمیمی، به خاطره‌ای از دوران جوانی خود اشاره کردند؛ خاطره‌ای از توصیه یکی از علمای بزرگ که همچنان در ذهن ایشان باقی مانده است.

آیت الله سیستانی

به گزارش همشهری‌آنلاین، آیت‌الله شیخ احمد کلباسی اشتری در شرحی کوتاه از دیدار خود با آیت‌الله العظمی سیستانی، به نقل خاطره‌ای ارزشمند از زبان آن مرجع بزرگ پرداخت؛ خاطره‌ای که به ارتباط علمی و معنوی خاندان کلباسی با عالمان برجسته نجف اشاره دارد و گوشه‌ای از سیره علمی و اخلاقی گذشتگان را روشن می‌سازد.
مشروح این دیدار از زبان آیت الله کلباسی به شرح ذیل است:
چهار یا پنج سال پیش توفیق دیدار با آیت‌الله العظمی سیستانی در نجف اشرف نصیبم شد. در آن دیدار، بنده و یکی از بستگان از بنی‌اعماممان حضور داشتیم.
پس از احوال‌پرسی، به ایشان عرض کردم: «من نوه آیت‌الله آیات شیخ محمدرضا کلباسی هستم که در مشهد مقدس بودند؛ آیا حضرت‌عالی ایشان را به یاد دارید؟
آیت‌الله سیستانی فرمودند: «بله، بنده در هجده‌سالگی از مشهد بیرون آمدم و دیگر بازنگشتم، ولی دو خاطره از ایشان در ذهن دارم.»
ایشان ادامه دادند: «اول اینکه آیت‌الله کلباسی با آنکه از شاخص‌ترین علما بودند، خود را نمی‌گرفتند و با طلاب جوان بسیار متواضعانه برخورد می‌کردند. این خصلت، جوان‌گرایی و فروتنی ایشان را نشان می‌داد. من در همان سنین جوانی دو بار به منزل ایشان رفتم و این روحیه را از نزدیک دیدم.»
سپس افزودند: «دوم اینکه ایشان بسیار تأکید داشتند که طلاب در کنار فقه و اصول، حکمت و فلسفه نیز بخوانند. خودشان هم در کنار درس خارج فقه و اصول، کتاب‌های اشارات ابن‌سینا، شفا و اسفار ملاصدرا را تدریس می‌کردند.»
وقتی پرسیدم: «آیا خاطره دیگری هم از ایشان در ذهن دارید؟»
با لبخند فرمودند: «الان همین‌ها در یادم مانده است.»

کد خبر 985635
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha