مجموع نظرات: ۴۳
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
۰ نفر

خشم از رژیم غذایی از جهان اسلام به اروپا و به طور فزاینده‌ای تا آمریکا گسترش یافته است و این رژیم غذایی را در اختیار دارد، منطقه را به سمت ایران سوق داده است.

yvi

به گزارش همشهری‌آنلاین، افزایش احساس ضدصهیونیستی و حمایت از آرمان فلسطین در میان نسل‌های جدید به‌ویژه در دانشگاه‌های آمریکا و دبیرهای اروپا، جایگاه جهانی رژیمی را تضعیف کرده است.

«مایرا زونزین» تحلیلگر ارشد گروه بحران بین‌المللی، هشدار داد که «یهودیان و اسرائیلی‌های عادی در سال‌های آینده بار سنگین این موضوع را متحمل خواهند شد».

«ناتالی توچی» مدیر موسسه امور بین الملل در رم، اعتراضات به ایتالیا را واکنشی به رفتار با فلسطینی‌ها و حمایت غرب از تل‌آویو دانست و گفت: «اسراییل به دلیل حمایت از غرب، از حد خود فراتر رفته و دوستانش مانع خودکشی بلندمدت آن‌ها نشده است.»

«دنیل شاپیرو» دیپلمات های آمریکایی سابق، معتقد است که «برای بهبود جایگاه جهانی اسرائیل، پایان جنگ و احتمالاً تغییر حکومت در این رژیم است».

طبق گزارش روال‌استریت‌ژرونال، در همین حال، «بنیامین نتاهو» با بزرگ‌نمایی تصاویر، وجود حماس را مانعی برای تشکیل کشور فلسطینی عنوان کرده است!

رسمی اخیراً غربی مانند فرانسه، بریتانیا و کانادا به سمت راست کشور فلسطینی حرکت کرده اند. «ابوسعده» استاد دانشگاه الازهر غزه، با اشاره به احیای مسائل در سطح جهانی، هزینه سنگین پرداخته‌شده توسط فلسطینی‌ها را برداشت.

طبق این، نمایش قدرت رژیم نظامی رژیمی در منطقه، از جمله برنامه‌های ایران، لبنان، سوریه، یمن و قطر، گزارش‌های گزارش را برانگیخته و تقویت روابط منطقه‌ای، مانند پیمان‌های امنیتی عربستان با پاکستان و همکاری نزدیک‌تر عربی با ترکیه ایجاد می‌کند.

«مارتین سمپسون» ژنرال بازنشسته بریتانیایی، اظهار داشت که منطقه از سلطه یک قدرت واحد هراس دارد و اکنون «اسرائیل به‌عنوان این قدرت مسلط، آزادانه از توان نظامی خود استفاده می‌کند، در حالی که همدردی منطقه‌ای به سمت ایران سوق یافته است.»

کد خبر 984620
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 33
  • IR ۲۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    18 1
    ترجمه افتضاح است
  • HASHASHIN IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    18 0
    خودتون متن و خوندید ببینید چی نوشته؟؟؟
  • مسعود IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    7 0
    متن خبر نامفهوم است و بنظر می‌رسد با استفاده از هوش مصنوعی ترجمه شده است.
  • ناشناس IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    4 71
    اسراییل اگر کمک نظامی کشورهای دیگه براش نبود تا الان اسمی هم ازش در نقشه جهانی وجود نداشت ....
  • احمد IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    8 2
    اسرایل یک پادگان نظامیه
  • سعید IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    4 1
    متن خوبی بود فقط لطف کنید دفعه بعد که خواستید گزارش تهیه و ارسال کنید قبلش متن ترجمه شده حداقل یه بار مطالعه کنید تا ترجمه از نظر جمله بندی مرتب باشه
  • IR ۲۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
    6 3
    اسرابیل با دست خودش قبر خودش را می کند نابودی اسراییل نزدیک است. کودکان گشنه و تشنه غزه سکان رژیم سهیونی را از ریشه در می اورند جون خدا ناله های کودکان مظلوم غزه را می شنود. و این رژیم. عین قوم لوط. نابود می شود به خواست خدا. این خونها بی جواب نمی ماند. ظالمین همیشه نابود شدن. صدام حسین. انور سادات. و. دیگران. نابود شدن. خانه ظالم خراب می شود بعد از جنایاتشان.
  • IR ۰۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
    8 0
    واقعا که هم از نظر املا و هم از نظر انشا حرف ندارین، خودتون یه بار دیگه متنی رو که چاپ کردین بخونین، مملکتی که شماها توش کار فرهنگی میکنین خدا آخر و عاقبتش رو بخیر کنه، خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوون.
  • کریم صابر IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
    0 1
    متوجه((غذائی))نشدم؛ منظور((قضائی))ست؟ بایداضافه کنم؛ چرخش غرب به شرق شروع شده!! بایدسرمایه گذاران غربی زودترتصمیم بگیرند. ودرچنگال غرب باقی نمانند.
  • یاسین IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
    1 1
    کسانیکه منفی میدن حقی در آدمیت ندارن چون ولایت فقیه در راستای حکومت الهیست مرگ بر غربی ها لعنت بر غربی ها مرگ بر غربگدا لعنت بر غربگدا مرگ بر ضد ولایت فقیه لعنت الله پیغمبران امامان حبیبان و شهیدان الله بر دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران