مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در ادامه رایزنی‌های خود درباره ایران و توافق قاهره در حاشیه شصت‌ونهمین کنفرانس عمومی آژانس، با ریتا شوارتسلور-سوتر، معاون پارلمانی وزیر محیط زیست آلمان دیدار کرد.

گروسی

به گزارش همشهری‌آنلاین، رافائل گروسی روز سه‌شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نشست به‌موقعی با معاون وزیر محیط زیست آلمان درباره فعالیت‌های آژانس در ایران و تلاش‌های ما برای ایمنی و امنیت هسته‌ای در اوکراین برگزار شد. همچنین درباره موضوع گداخت هسته‌ای و ابتکارهای شاخص آژانس گفت‌وگو کردیم که با اثرگذاری واقعی در حال اجرا هستند. از آلمان برای حمایت از این تلاش‌ها سپاسگزارم.»

گروسی روز گذشته نیز با کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا دیدار و درباره موضوع ایران گفت‌وگو کرد. او در پیامی در ایکس نوشت: «خرسندم که این بار در وین و در حاشیه کنفرانس عمومی آژانس، پس از سفر اخیرم به آمریکا، با وزیر انرژی این کشور دیدار کردم. از شراکت محکم‌مان و تداوم حمایت آمریکا از فعالیت‌های آژانس در همه زمینه‌ها، از جمله در ایران و اوکراین، قدردانی می‌کنم.»

شصت‌ونهمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز (دوشنبه) در وین آغاز به کار کرد و تا روز جمعه (۲۸ شهریور) ادامه دارد. گروسی طی سخنانی در این اجلاس، توافق قاهره در پی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را گامی مهم و حیاتی برای بازگرداندن اعتماد به نظام عدم اشاعه توصیف کرد و گفت: «همه می‌دانیم که توافق حاصل‌شده در قاهره اهمیت زیادی داشت. بار دیگر از مصر سپاسگزارم که نه تنها مکان، بلکه حمایت لازم برای این اقدام را فراهم کرد. به همراه جناب آقای دکتر عراقچی توافقی را امضاء کردیم که اقدامات فنی و گام‌های عملی لازم برای ازسرگیری این کار حیاتی در ایران را مشخص می‌کند. اکنون این وظیفه بر عهده ما و ایران است که آن را اجرا کنیم، اعتماد را بازسازی کنیم و به جلو حرکت کنیم.»

گفتنی است، ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته گذشته درباره ازسرگیری بازرسی‌های فنی که در پی تجاوز رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به تأسیسات اتمی کشورمان تعلیق شده بود، توافق کردند. وزیر امور خارجه کشورمان این توافق را سازوکاری عملی برای همکاری دانست که هم شرایط ویژه امنیتی ایران و هم الزامات فنی آژانس را بازتاب می‌دهد.



کد خبر 978685
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • نوروز علی خیل کردی IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
    0 0
    من در چشمان گروسی نتانیاهو را مبینم اوهم برای بقا خود تلاش میکند
  • مهدی IR ۰۹:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
    0 0
    این گروسی کثیف لیاقت هیچ پستی ندارد.عوضی تازه بدنبال مدیرکلی سازمان ملل هست احمق دستمال کش
  • IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
    0 0
    نه گروسی بی طرف است نه آژانس همه دربست درخدمت اسراییل هستند صددرصد جاسوس