نماینده مردم اصفهان در مجالس هفتم و هشتم گفت: رئیس جمهور در سخنرانی اش در مجمع عمومی سازمان ملل گونه‌ای سخن بگوید که نتیجه‌اش اجماع جهانی علیه مستکبران و تودهنی به نتانیاهو باشد.

محمدتقی رهبر

به گزارش همشهری آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر در گفت‌وگو با ایسنا در تبیین اهداف سفر رییس‌جمهور به نیویورک گفت: رئیس جمهور در سفر به نیویورک و در سخنرانی‌اش در سازمان ملل باید روی چند نکته اساسی از جمله استقلال، وحدت، همبستگی، دوستی، مقاومت و توانمندی‌های ملت تاکید کند.

وی ادامه داد: ملت ایران هم از نظر اعتقادی و هم از نظر فیزیکی ملت قدرتمندی است و با هیچ ملت دیگری خصومت و نزاع ندارد. ملت ایران در طول تاریخ ملت بامحبت آرامی بوده است و این مهم است که رئیس جمهور روی این خصوصیات و ویژگی‌های مردم ایران در سازمان ملل تاکید کند. از طرف دیگر بسیار مهم است که رئیس جمهور پیام قدرت و مقاومت ملت ایران را هم به جهان مخابره کند و تاکید کند ایران زیر بار زور نمی‌رود.

رهبر خاطرنشان کرد: آقای پزشکیان باید در سازمان ملل و در دیدارهایی که با روسای کشورها خواهند داشت یادآور شوند که اگر کسی بخواهد به تمامیت ارضی ملت ایران به اشکال مختلف تعرض کند طبق اصول و قوانین بین المللی، قانون اساسی و شرع اسلام پاسخ دندان شکنی به متجاوزان و زورگویان خواهد داد. ما طرفدار جنگ و اختلاف نیستیم ولی اگر کسانی بخواهند حقوقمان را زیر پا گذارند در حقیقت خواسته‌اند اراده های ما را در دفاع از کیان کشورمان بیازماید.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس هفتم و هشتم ادامه داد: آقای پزشکیان باید از موقعیت اجتماع روسای جمهور و حاکمان کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل بیشترین بهره را ببرد. اجلاس سران سازمان ملل برای این است که درباره مسائل جهان و مشکلات آن طرح موضوع و گفت و گو کنند. رئیس جمهور همچنین در این اجلاس علاوه بر آنکه باید بر دوستی و مودت ملت ایران و اجتناب از هرگونه نزاع و جنگ تاکید کند، باید از مظلومیت مردم بی پناه غزه هم دفاع کند. این بندگان خدا در میان دولتها پشت و پناهی به جز ایران ندارند.

رهبر ابراز تاسف کرد: امروز غرب، اسرائیل و امریکا و دولت های عربی و غیر عربی کمر به نابودی مردم بی‌دفاع غزه بسته‌اند. مردم غزه گرفتار نسل کشی، جنایت انسانی، کودک کشی، گرسنگی، بی آبی و ویرانگری هستند. رئیس جمهور در سخنرانی اش در مجمع عمومی سازمان ملل گونه‌ای سخن بگوید که نتیجه‌اش اجماع جهانی علیه مستکبران و تودهنی به نتانیاهو باشد.

کد خبر 977480

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 21
  • IR ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    8 1
    متن سخنرانی ایشون رو حضرت عالی به همراه آقایان ثابتی و رسایی بنویسید حتماً تأثیر گذار خواهد بود
  • IR ۲۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    10 0
    ریس جمهور باید منافع ایران و ملت ایران را در نظر بگیرند نه تطمیع غرور آقایان
  • عزیزخانی IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    9 3
    با سلام،امیدوارم آقای پزشکیان در اندازه ملت بزرگ ایران سخن بگوید به گونه‌ای که دل امام زمان علیه‌السلام وامام خامنه‌ای وملتهای مظلوم شاد گردد
  • MO ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    3 2
    خودت رئیس جمهور میشدی هرچی دوست داشتی میگفتی!
  • ایرانی IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    2 2
    حالا انشالله دوره بعدی ریاست‌جمهوری دستو پاتونو جم کنیدوکاندید بشوید وب جای عمل بوعدهای که داده اید بروید تو سازمان ملل بزنید تو دهن اسرائیل
  • علی IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    2 2
    حاجی خیالت راحت باشه پزشکیان اندازه شما بیشتر می‌دونه که مردم برای رئیس جمهوری انتخابش کردن. چرا هنوز شک داری.