یک مقام ارشد حماس در واکنش به طرح آمریکا برای تخلیه نوار غزه تاکید کرد که «غزه فروشی نیست.»

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین، «باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی حماس، امروز (دوشنبه) در واکنش به آنچه رسانه‌ها درباره این طرح منتشر کرده‌اند، خطاب به دولت آمریکا گفت: «همان‌طور که یک ضرب‌المثل فلسطینی می‌گوید: بگذارید در کوزه آبش را بخورید»
روزنامه «واشنگتن‌پست» اخیرا گزارش داده بود که دولت آمریکا در حال بررسی طرحی ۳۸ صفحه‌ای است که بر اساس آن، همه ساکنان غزه به شکل به‌اصطلاح «داوطلبانه» به خارج از این منطقه یا به مناطقی با محدودیت‌های شدید منتقل می‌شوند.
باسم نعیم در واکنش به این گزارش تأکید کرد: «غزه فروشی نیست.»
او افزود: «غزه فقط یک نقطه روی نقشه یا جغرافیایی فراموش‌شده نیست؛ بلکه بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین بزرگ فلسطین است.»
او تأکید کرد که «این طرح از سوی حماس و ملت فلسطین قاطعانه رد می‌شود.»
بر اساس گزارش واشنگتن پست، در طرح آمریکا، غزه برای ده سال تحت مدیریت مستقیم واشنگتن قرار می‌گیرد تا به «منطقه گردشگری و مرکز فناوری پیشرفته» تبدیل شود.
به نوشته این روزنامه، این طرح بر پایه دیدگاه اعلام‌شده‌ «دونالد ترامپ» طراحی شده است که در گذشته وعده داده بود که غزه را به «ریویرای خاورمیانه» تبدیل کند.
یک مقام دیگر حماس نیز که به نامش اشاره‌ای نشده، در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: «ما همه این طرح‌ها را که به دنبال آوارگی مردم‌مان و تثبیت اشغالگری است، به شدت رد می‌کنیم. این طرح‌ها بی‌ارزش و ناعادلانه‌اند.»

کد خبر 975107
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    1 0
    یعنی واقعا آنقدر احمق هستند که فلسطینیان را کوچ بدهند یاد آن نقشه آمریکا افتادم که در ایتا درج شده بود که دور شهرهای جمهوریخواه ها در نقشه خط می کشید که ایران اینجاها را بزنید این شهر ها جمهوریخواهند و دمکرات ها رانزنید