رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نوشت: جنایت اخیر رژیم صهیونی در ترور دولتمردان یمن در امتداد سیاست‌های تجاوزکارانه و توسعه‌طلبانه آن رژیم منفور و درنده خوی و حامیان آن، به‌ویژه آمریکا، صورت گرفت.

سرلشکر عبدالرحیم موسوی

به گزارش همشهری آنلاین در پیام سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی خطاب به فرمانده نیروهای مسلح و مردم یمن آمده است: « بسم الله الرحمن الرحیم .جنایت فجیع و حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به صنعا، پایتخت یمن، که منجر به شهادت «احمد غالب ناصرالرهوی» نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی و جمعی از وزرای همراه ایشان شد، مصداق بارز جنایت جنگی، نقض آشکار حقوق بین‌الملل و صحنه جدیدی از رسوایی آن رژیم سردمدار ترور و پرورش‌دهنده تروریست در جهان است که به شدت آن را محکوم می‌کنیم.

جنایت اخیر رژیم صهیونی در ترور دولتمردان یمن که در امتداد سیاست‌های تجاوزکارانه و توسعه‌طلبانه آن رژیم منفور و درنده خوی و حامیان آن، به‌ویژه آمریکا، صورت گرفت، نشان‌دهنده هراس عمیق از گسترش محور مقاومت و انسجام ملت‌های منطقه در دفاع از آرمان فلسطین و مقابله با اشغالگری و جنایت‌گری است، هرگز خللی بر عزم و اراده انقلابی و ایمانی رزمندگان سلحشور یمن و باور آنان در پشتیبانی مقتدرانه از فلسطین و غزه مظلوم وارد نخواهد ساخت.

ملت یمن، هم اینک با وجود تحریم، محاصره و تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی، استوار و مقاوم در اوج شجاعت و فداکاری، به نماد مقاومت علیه نظام سلطه جهانی و فخر امت اسلامی تبدیل شده است و با عبور از شرایط سخت و پرخطر، به فضل الهی با غلبه بر چالش‌های پیش رو به آرمان‌های بلند خود دست خواهد یافت و ما همچون گذشته از این مردم مقاوم وشجاع و آرمان‌های مقدسش حمایت خواهیم کرد.»

کد خبر 975076
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • US ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    3 10
    مرگ و لعنت خدا بر اسرائیل