تیم پرسپولیس هنوز موفق به ثبت قرارداد تمامی بازیکنان خود در سازمان لیگ نشده است.

پرسپولیس

به گزارش همشهری‌آنلاین، در حالی که برخی منابع خبری از شب گذشته مدعی شده بودند که پرسپولیس مشکل سقف بودجه و ثبت قرارداد بازیکنانش حل و کارت بازی تمامی بازیکنانش را دریافت کرده اما پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد که تاکنون فقط مجوز بازی سه بازیکن خارجی پرسپولیس برای دیدار فردا با فجر شهید سپاسی صادر شده است.

باکیچ، بیفوما و اورنوف تنها بازیکنان خارجی هستند که تاکنون مجوز بازی در هفته نخست لیگ برتر را دریافت کرده‌اند. پرسپولیس باید قرارداد برخی بازیکنانش را اصلاح می‌کرد و اگر لابی های مسئولان پرسپولیس برای فشار به مسئولان فوتبال به نتیجه نرسد، شاید فردا پرسپولیس پیام نیازمند را هم درون دروازه نداشته باشد و از هیچ‌کدام از خریدهای جدید خود نتواند استفاده کند.

پرسپولیس فعلاً در برزخ نقل‌وانتقالات تابستانی گرفتار شده و حتی برخی می‌گویند احتمال دارد با وضعیتی که پیش‌آمده احتمال قانون سقف بودجه فوتبال ایران از بین برود و اعتبارش را از دست بدهد ولی در حال حاضر به جز پرسپولیس سایر باشگاه‌ها بدون مشکل قرارداد بازیکنان خود را ثبت کرده‌اند.

کد خبر 971988
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    2 0
    تاج واسه خودش کیسه دوخته قانون سقف بودجه گذاشته بعد از باشگاه ها شیتیل میگیره قرار دادها رو ثبت میکنه هیچ ارگانی جرات نداره بهش بگه خرت ب چند من