یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
۱ نفر

مرکاتو نوشت مهدی طارمی با اجازه مدیران اینتر در تمرینات پش فصل این تیم حضور ندارد تا وضعیتش مشخص شود.

طارمی

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی طارمی در آستاه پیوستن به لیدز قرار دارد و مدیران اینتر مشتاق هستند قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات در اول سپتامبر، او را بفروشند. لیدز از جمله باشگاه‌هایی است که تابستان امسال برای جذب طارمی اقدام کرده است.

وستهم، فولام و ناتینگهام فارست نیز به این مهاجم ۳۳ ساله علاقه نشان داده‌اند اما آینده او هنوز مشخص نشده است. او بخشی از برنامه‌های اینتر برای فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ نیست و طبق گفته توتو مرکاتو، این مهاجم با اجازه آن‌ها از تمرینات پیش فصل باشگاه دور مانده است.

طارمی تابستان امسال به اردوی تمرینی باشگاهش برنگشت چون باشگاه و نمایندگانش همچنان به دنبال راه حلی قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات هستند. لیدز همچنان علاقه‌مند است و این مهاجم می‌خواهد فصل آینده در لیگ برتر بازی کند.

لیدز جستجوی مهاجم خود را تشدید کرده است

سفیدپوشان مقابل منچستر یونایتد، ویارئال و آث میلان محکم ظاهر شده‌اند اما اگر بازیکنان جدیدی جذب نکنند، کمبود کیفیت در یک سوم دفاعی حریف آنها را زمین‌گیر خواهد کرد. لیدز تلاش‌های خود را برای جذب یک مهاجم افزایش داده است.

آنها همچنین مهاجمان دیگری مانند بتو از اورتون و آرتم دوبیک را زیر نظر داشته‌اند و باید دید که آیا آنها پیشنهاد مشخصی برای طارمی ارائه می‌دهند یا خیر.

طارمی که گفته می‌شود تابستان امسال با ۱۰ میلیون یورو می‌تواند از اینتر جدا شود، سال ۲۰۲۴ از پورتو به اینتر پیوست اما نتوانست در سری‌ آ بدرخشد. این در تضاد کامل با دوران حضور این بازیکن ایرانی در پورتو است؛ جایی که در ۱۸۲ بازی ۹۱ گل به ثمر رساند و ۵۶ پاس گل داد.

کد خبر 970067
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسافر IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 2
    مهدی بیاد کشورهای حوزه‌ خلیج فارس بهتره لیدز که ارزشی نداره حتی تیم بشیکتاش ترکیه