گروه هکری جبهه اسناد سایبری در بیانیه ای اعلام کرد در پی هشدار قبلی این گروه مبنی بر حمله سایبری به‌تمامی نهادها، شرکت‌ها و کشورهایی که در جهان با رژیم صهیونیستی همکاری دارند، به کارخانه MIRTEC در سرزمین‌های اشغالی نفوذ و زیرساخت‌های آن را نابود کرده است.

حملات هکری

به گزارش همشهری‌آنلاین، مجموعه MIRTEC در زمینه ساخت و ریخته‌گری آلیاژهای خاص مورد استفاده در صنایع حساس فعالیت می‌کند و بیش از ۵۰ نمایندگی در سراسر آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد و با ارتش این کشور نیز همکاری مستقیم می‌کند.

این گروه همچنین اضافه کرد در پی حمله سایبری انجام شده، این کارخانه در حوزه فن‌آوری و مراحل ساخت آلیاژهای خاص سال‌ها به عقب برگردانده شده و در پی دسترسی یافتن این گروه به اسناد قراردادها و همکاری‌های کارخانه MIRTEC با مراکز تحقیقات هسته‌ای، صنایع نظامی رافائل، البیت، وزارت دفاع و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نهاد های دولتی اسرائیل نسبت به ماهیت گروه و عملکرد آن حساسیت‌ نشان داده و تحقیقات گسترده ای را نیز آغاز کرده‌اند.

کد خبر 969803
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha