سال به نیمه نرسیده است که سومین محیطبان در کشور (دومین محیطبان در پارک ملی گلستان) شهید می‌شود.

شهید محیط‌بان استان گلستان

همشهری آنلاین: بعد از ظهر امروز محمود شهمرادی در تعقیب و گریز مستقیم با شکارچیان با گلوله مستقیم شهید شد.

سردار رستگار، فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط‌زیست، از شهادت محمود شهمرادی از محیط بانان پارک ملی گلستان در جریان درگیری با شکارچیان غیرمجاز خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست، سردار رستگار گفت: بعدازظهر امروز، چهارشنبه ۱۵ مردادماه، محیط‌بانان پارک ملی گلستان حین گشت و کنترل در محدوده این پارک متوجه ردپای شکارچیان غیرمجاز شدند. در ادامه، حین تعقیب و بررسی، محیط‌بانان با شکارچیان غیرمجاز مواجه شدند و در جریان درگیری، متخلفان اقدام به تیراندازی کردند. در این حادثه، محمود شهمرادی محیط‌بان پارک ملی گلستان بر اثر تیراندازی مستقیم متخلفان به شهادت رسید.

سردار رستگار در ادامه افزود: یکی از ضاربین در صحنه دستگیر شد و ضارب دوم نیز در حین تعقیب و گریز متواری شده که اقدامات برای شناسایی و دستگیری وی با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی در حال انجام است.

پیش از شهید شهمرادی، کاظم مصدق، محیط‌بان پارک ملی گلستان در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در منطقه «کویلر» پارک ملی گلستان مورد اصابت گلوله شکارچیان غیرمجاز قرار گرفت و به شهادت رسید. هدایت‌الله دیده‌بان، محیط‌بان منطقه حفاظت‌شده خائیز (کهگیلویه و بویراحمد) نیز در تاریخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ حین انجام وظیفه در مسیر جاده بهبهان–سد مارون هدف قرار گرفته و در حمله مسلحانه به شهادت رسید.

به گزارش همشهری آنلاین ، یکی از شکارچیان متخلف زخمی و دستگیر شده است.

بیشتر بخوانید:

قلب محیط‌بان به تیر شکارچی شکافت | فیلم

بازنشر مصاحبه همشهری با محیط‌ بان شهید هدایت الله دیده بان | خطرناک‌ ترین موجود طبیعت از نگاه دیده‌ بان که در نهایت جانش را گرفت

محیط‌بانی با دستان بسته | او رفت و خائیز شد قتلگاهش

کد خبر 969342
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha