دستیار دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه وضعیت در غزه وحشتناک و غیرقابل تحمل است و فلسطینی‌ها در شرایط اسفناک و غیرانسانی به سر می‌برند، گفت: غزه راه حل نظامی ندارد و اسرائیل باید به اشغال غیرقانونی خود در سرزمین های اشغالی فلسطین پایان دهد.

سازمان ملل

به گزارش همشهری آنلاین، دستیار دبیرکل سازمان ملل دستیار دبیرکل سازمان ملل در امور اروپای مرکزی و آمریکای لاتین عصر سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره غزه، که به درخواست اسرائیل برگزار شد، افزود: «آخرین گزارش‌ها در مورد تصمیم احتمالی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل برای گسترش عملیات نظامی در سراسر نوار غزه، در صورت صحت، عمیقا نگران‌کننده است.»

وی تصریح کرد: « این امر پیامدهای فاجعه‌باری برای میلیون‌ها فلسطینی خواهد داشت و می‌تواند جان گروگان‌های باقی‌مانده در غزه را بیش از پیش به خطر بیندازد.»

این مقام سازمان ملل گفت: «وضعیت در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و اسرائیل همچنان رو به وخامت است و غیرنظامیان فلسطینی و اسرائیلی، از جمله گروگان‌های باقی‌مانده در غزه، همچنان در نتیجه این وضعیت به شدت رنج می‌برند.»

کد خبر 969113
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha