اندونگ ؛ ستاره خط میانی باشگاه استقلال با کسب اجازه از سرمربی تیم، با تأخیر به تهران بازخواهد گشت.

استقلال-تركيه

به گزارش همشهری‌آنلاین، کاروان تیم فوتبال استقلال روز گذشته پس از اتمام اردوی پیش‌فصل خود در ترکیه، به تهران بازگشت. این اردو که با انجام پنج بازی تدارکاتی همراه بود، در راستای آماده‌سازی تیم برای فصل جدید و به‌ویژه دیدار سوپرجام مقابل تراکتور برگزار شد.

ورزش 3 نوشت نکته قابل توجه در بازگشت آبی‌پوشان، عدم حضور ریکاردو ساپینتو بود؛ سرمربی پرتغالی استقلال برای افتتاح حساب در دبی با تأخیر به تهران بازخواهد گشت. با این حال، تنها غایب استقلال در پرواز بازگشت ساپینتو نبود.

دیدیه اندونگ، هافبک دفاعی گابنی استقلال نیز همراه تیم به تهران بازنگشت. این بازیکن که از آخرین نفرات تمدیدکننده قراردادش بود، به‌دلیل همین تأخیر در توافق نهایی، دیرتر از سایرین به اردوی ترکیه ملحق شد.

اکنون گفته می‌شود او نیز با هماهنگی سرمربی تیم و به دلایل شخصی و برخی مشکلات خانوادگی، قرار است با کمی تأخیر به تهران بازگردد. غیبت این دو چهره مهم در بازگشت تیم، پرسش‌هایی را برای هواداران ایجاد کرده بود.

همچنین، در بازگشت روز گذشته کاروان استقلال، هیچ‌کدام از بازیکنان تیم حاضر به انجام مصاحبه با خبرنگاران نشدند. خبرنگاران از ساعاتی قبل در فرودگاه منتظر ورود تیم بودند، اما طبق اعلام بازیکنان، باشگاه به آن‌ها دستور داده بود که از هرگونه گفت‌وگوی رسانه‌ای خودداری کنند.

کد خبر 967673

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha