سلطنت‌طلبان که از حداقل بهره هوشی و درک سیاسی برای کنش‌گری برخوردار نیستند، هر روز، مرزهای تازه‌ای از شکست را درمی‌نوردند. آخرین شکست آن‌ها در شهر «مونیخ» رقم خورده است.  

مونیخ

به گزارش همشهری آنلاین؛ سلطنت‌طلبان که از حداقل بهره هوشی و درک سیاسی برای کنش‌گری برخوردار نیستند، هر روز، مرزهای تازه‌ای از شکست را درمی‌نوردند. آخرین شکست آن‌ها در شهر «مونیخ» رقم خورده است.

نیروهای موسوم به سلطنت‌طلب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با راه‌اندازی کمپینی تحت عنوان «همکاری ملی» به حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران برخاستند و با نتانیاهو ابراز همبستگی کردند.

پس از گذشته یک ماه از آتش‌بس و شکست رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف اصلی خود از جمله برانداختن نظام، «رضا ربع پهلوی» امروز شنبه با دادن فراخوان تجمع در شهر مونیخ، به دنبال بازآرایی توان خود برآمد.

با انتشار تصاویر مربوط به این تجمع، مشخص شد که تعداد حاضران بسیار اندک بوده و بنابر برآورد برخی کاربران مجازی، به حدود ۵۰ نفر رسیده است. این تعداد نفر در شرایطی که تعداد کل ایرانیان ساکن در مونیخ به ۴ هزار نفر می‌رسد، آشکارا شکست کمپین سلطنت‌طلبان را گواهی می‌دهد.

نکته طنزآمیز ماجرا اینجاست که هدف از این تجمع «توافق بر برنامه‌ای برای بازسازی کشور» اعلام شده بود که با دست رد قطعی ایرانیان مقیم خارج از کشور مواجه گشت.

برخلاف عنوان تجمع که «توافق بر برنامه‌ای برای بازسازی کشور» نامگذاری شد، هدف اصلی از برگزاری این تجمع، در واقع اعاده حیثیت در مقابل صهیونیست‌ها بود. سلطنت‌طلبان در واقع قصد داشتند پایین‌بودن مشروعیت خود و شکست در واداشتن مردم ایران به اغتشاشات در جریان جنگ را با این تجمع جبران کنند و به صهیونیست‌ها بفهمانند که از وجاهت لازم برخوردار هستند.

با توجه به رویگردانی قاطع ایرانیان خارج از کشور به فراخوان رضا ربع پهلوی در شهر مونیخ، هدف مذکور آشکارا با شکست مواجه و معلوم شد که توان سلطنت‌طلبان در همراه‌کردن مردم ایران، چقدر نازل و پایین است.

نکته مهم دیگر درباره دورهمی امروز سلطنت‌طلبان مونیخ، حضور برخی چهره‌ها و افراد صهیونیست از جمله «امیلی شریدر» خبرنگار بود که خود گویای هضم و هدم ایده سلطنت‌طلبی در ایده‌های ضدایرانی صهیونیستی است که در عین ناباوری، رضا ربع پهلوی از اعلام این واقعیت، ابایی ندارد.

کد خبر 966143

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    0 0
    اینا را ولش! توله پهلوی در ۱۲ روز جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها که فرصت را غنیمت می دید با تمام توان دعوت به ریختن توو خیابان و ایجاد هرج و مرج میکرد نتونست حتی ۱۰ نفر را همراه سازه. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
  • IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    0 0
    من از عقاید سیاسی خبر ندارم ولی چندین دوست من در اروپا و به خصوص آلمان وقتی به طریقی باهاشون تماس می گیرم یا سرکار هستند یا از زور خستگی در خانه ولو.... وقتی هم از این تجمعات می پرسم اصولا خبری ندارند .گاهی وقتها هم می گویند بابا من از ایران رفتم که به زندگی خودم برسم ..... شما ایران هستید باید شما هم به فکر خودتون باشید خودتون تصمیم بگیرید که می خواهید چکار کنید . فکر می کنم حرف درستیه . حداقل این جنگ دوازده روزه با دشمنان بی رحم نشان داد خودمون هستیم و خودمون . هرکسی هم که بخواد بیاد فقط دهانی دارد برای خوردن نه دستی برای کمک کردن ....