سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعای این کشور درباره تمایل به مذاکره با ایران، مدعی شد که واشنگتن انتظار دارد که تهران آغازگر مذاکرات باشد.

تمی بروس

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فاکس نیوز، تَمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور همچنان دیپلماسی را درباره ایران ترجیح می‌دهد و انتظار دارد که تهران آغازگر مذاکرات باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به تجاوز آمریکا علیه ایران و حمله به تاسیسات هسته‌ای این کشور، مدعی شد: رئیس جمهور از ابتدا و پیش از اقدامی که مجبور به اتخاذ آن شدیم و پس از آن، نسبت به مذاکره ابراز تمایل کرد!

وی ادعا کرد: او باور داشت و همچنان باور دارد که در این مسئله دیپلماسی کارساز است. ایران در این مقطع به روشنی گزینه‌های خود را می‌داند.

دیپلمات آمریکایی افزود: رئیس جمهور گفته که توپ در زمین آنهاست و اینکه ما عجله‌ای نداریم اما کاملاً به مذاکره تمایل داریم و از ابتدا موضع ما همین بوده و این را نشان دادیم و ایرانی‌ها هم موضع ما را می‌دانند.

وی مدعی شد: رئیس جمهور صبور است، دولت صبور است. او انتظار دارد که آنها مذاکرات را شروع کنند چون به سود آنهاست.

کد خبر 963732
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
    0 0
    مگر تو مذاکره نبودید؟!!!!
  • IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
    0 0
    خفه شو حرامی
  • بهنام IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
    0 0
    اسرائیل و آمریکا چون آغازگر حمله نظامی به ایران بودند باید در دادگاه‌های بین المللی محکوم و به ایران خسارت پرداخت کنند.
  • ایران IR ۰۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
    0 0
    لعنت بر ترامپ و نتانیاهوی قاتل و خونخوار.