۳ شهر استان خوزستان که روز گذشته در فهرست ۱۵ شهر گرم جهان اعلام شده بودند همچنان در این فهرست هستند اما با وجود تکرار همان دمای روز گذشته به رده های پایین تر سقوط کرده اند.

هواشناسی

به گزارش همشهری آنلاین، در روز شنبه(۲۱ تیرماه) آبادان با دمای ۴۹ درجه بالای صفر در رده دوم گرمترین نقاط جهان قرار گرفت. یک روز قبل، یعنی جمعه آبادان با همین دمای هوا در رده نخست فهرست گرمترین های جهان قرار گرفته بود.

در روز شنبه همچنین اهواز با دمای ۴۸.۲ درجه بالای صفر در رده هفتم و صفی آباد دزفول با دمای ۴۸ درجه بالای صفر در رده یازدهم گرمترین نقاط جهان قرار گرفتند. در این روز بصره عراق با دمای ۴۹.۳ درجه بالای صفر در رده نخست این فهرست قرار گرفته بود.

بدین ترتیب، برخی از شهرهای استان خوزستان برای سومین روز متوالی در فهرست گرمترین های جهان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید:

خوزستان رکود گرمای جهان را شکست | آبادان گرمترین شهر جهان شد

هشدار نارنجی در ۳ استان | احتمال طوفان گرد و خاک در تهران

کد خبر 962234
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha