دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
۰ نفر

در راستای توسعه گردشگری و ارتقای زیرساخت‌های پایتخت، ستاد گردشگری شهرداری تهران با همکاری شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، طرح ساخت و تجهیز موزه‌های منطقه‌ای در مناطق مختلف شهر را در دستور کار قرار داده است.

موزه ملک

به گزارش همشهری آنلاین، امیر قاسمی، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از آغاز همکاری مشترک این ستاد با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری خبر داد و گفت: در راستای گسترش زیرساخت‌های گردشگری و هویتی پایتخت، برنامه‌ جامعی با همکاری شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در دستور کار قرار گرفته است. در حال حاضر رایزنی‌هایی با مناطق مختلف شهری در حال انجام است تا زمینه برای ساخت، تجهیز و بازسازی مراکز گردشگری فراهم شود.

وی افزود: برای اجرای این طرح، اعتبارات مناسبی از سوی شهرداری پیش‌بینی و تخصیص یافته که می‌تواند نقش مهمی در احیای فضاهای گردشگری، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار ایفا کند. هدف ما این است که در هر منطقه از تهران، حداقل یک موزه منطقه ای فعال ایجاد شود تا به عنوان محلی برای معرفی پیشینه، فرهنگ، آداب و رسوم و هویت خاص همان منطقه به شهروندان و گردشگران مورد استفاده قرار گیرد.

قاسمی تأکید کرد: ایجاد موزه‌های منطقه ای نه‌تنها به توسعه گردشگری درون‌شهری کمک می‌کند، بلکه باعث تقویت حس تعلق شهروندان به محله و منطقه زندگی خود می‌شود. این مراکز گردشگری می‌توانند به بستری برای آموزش، تعامل اجتماعی و فعالیت‌های صنایع دستی و گردشگری تبدیل شوند و نقش مهمی در ارتقاء کیفیت زندگی شهری ایفا کنند.

به گفته رئیس ستاد گردشگری، اجرای این طرح در فاز نخست براساس نیازسنجی‌های انجام‌شده در سطح مناطق آغاز خواهد شد و در گام‌های بعدی، توسعه‌یافته‌تر و گسترده‌تر دنبال می‌شود.

کد خبر 960952
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha