وزیر امور خارجه گفت: دیدار بسیار خوبی با آقای پوتین رئیس‌جمهوری روسیه داشتم و در این دیدار به صورت مفصل درباره وقایع در حال وقوع صحبت کردیم.

به گزارش همشهری آنلاین، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشور افزود: روسیه یکی از قدرت‌های مطرح در سطح جهانی است؛ ما رابطه خوب و عمیقی را با روسیه داریم، همچنانکه سال گذشته این روابط با سفر (مسعود پزشکیان) رئیس‌جمهور (به مسکو) به سطح راهبردی ارتقا پیدا کرد و سند همکاری دوستانه داریم.

وی با اشاره به روند همکاری‌های تهران و مسکو گفت: درهمه مسائل بین‌الملل، ما از نزدیک با هم کار کرده‌ایم، همکاری داشته‌ایم و از مواضع یکدیگر پشتیبانی کرده‌ایم.

وزیر امور خارجه یادآور شد: در موضوع برنامه هسته‌ای ایران، روسیه همیشه نقش بارز و جدی داشته است. نیروگاه هسته‌ای بوشهر توسط روس‌ها ساخته شده است و دو نیروگاه دیگر هم (با مشارکت روسیه در ایران) در حال طراحی و انجام است. در موضوع برجام و مذاکرات ما با 1+5 نیز یکی از اعضای جدی روسیه بوده است؛ این کشور همیشه با ما و در کنار ما بوده و ما همیشه با این کشور هم همکاری و هم مشورت داشته‌ایم. لازم بود که در این شرایط، مشورت‌های نزدیک‌تری را با دوستانمان در روسیه داشته باشیم. در ملاقات با آقای پوتین به صورت مفصل درباره آنچه الان در حال وقوع است (حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران) صحبت کردیم.

وزیر امور خارجه کشور افزود: تبعات (این اقدامات متجاوزانه) برای منطقه، جامعه بین‌المللی و نظام عدم اشاعه از نگرانی‌های مشترک ما است و روسیه هم نسبت به همه اینها نگرانی دارد. مواضع روسیه تاکنون (در قبال این تجاوزات) بسیار خوب و محکم بوده است، آنها در شورای امنیت مشغول فعالیت هستند که این شورا تحرکی داشته باشد، هر چند که با وتوی آمریکا مواجه خواهد شد ولی لازم است که بقیه اعضای شورا، حرف خود در مقابل تجاوز را به همه دنیا نشان دهند. پس از تهاجم رژیم صهیونیستی و تهاجم آمریکا، دستگاه دیپلماسی کشور از هیچ فرصتی فروگذار نکرده است و ما در همه عرصه‌ها حضور داشتیم و همه ابزارهای موجود را فعال کرده‌ایم.

کد خبر 957633
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • علی IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    1 0
    مثلا دیدار با پوتین چه مشکلی را حل کرد ایران باید جواب قاطع و محکم به آمریکا بده تمام پایگاههای آمریکا و ناوهای آمریکا باید نابود بشن، در این صورت هم تضعیف میشه، هم دمش را میذاره رو کولش و گورش را گم میکنه، و هم درس عبرتی بذای بقیه میشه