رئیس جمهور فرانسه هشدار داد که هرگونه تلاشی برای تغییر حکومت در ایران منجر به آشوب خواهد شد.

ترامپ و مکرون

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، امانوئل مکرون، این سخنان را در اجلاس گروه ۷ در کانادا، اندکی پس از لفاظی ها و اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ادامه زورگویی های خود علیه ایران عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ وز سه شنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در تازه ترین پست با حرف بزرگ انگلیسی نوشت: «تسلیم بدون قید و شرط.»

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

کد خبر 956018

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha