ایلان ماسک در توییتی جنجالی مدعی شد دلیل اصلی منتشر نشدن اسناد جفری اپستین، حضور نام دونالد ترامپ در آن‌هاست. او با لحنی کنایه‌آمیز خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «روز خوبی داشته باشی، ترامپ!»

کبودی چشم ایلان ماسک

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که هنوز بسیاری از اسناد مربوط به پرونده رسوایی جنسی جفری اپستین به‌طور رسمی منتشر نشده‌اند، ایلان ماسک، میلیاردر جنجالی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و ایکس (توییتر سابق)، با انتشار توییتی ادعا کرد که نام دونالد ترامپ در میان این اسناد وجود دارد.

ماسک نوشت:

«زمانش رسیده که بمب واقعاً بزرگی را منفجر کنم؛ ترامپ در اسناد اپستین وجود دارد. این دلیل واقعی منتشر نشدن آن اسناد است. روز خوبی داشته باشی، ترامپ!»

این توییت، تنها چند ساعت پس از بالا گرفتن دعوای ترامپ و ماسک منتشر شد و فضای رسانه‌ای و سیاسی آمریکا را شوکه کرده است.

جفری اپستین، سرمایه‌دار پرنفوذی بود که به جرم قاچاق جنسی نوجوانان بازداشت شد و مدتی بعد در زندان درگذشت. از آن زمان، اسناد و فهرست‌هایی از ارتباطات او با سیاستمداران، هنرمندان و چهره‌های مشهور جهان همواره در مرکز توجه افکار عمومی قرار داشته است.

هنوز هیچ مقام رسمی یا وکیل ترامپ به این ادعای ماسک واکنش نشان نداده‌اند، اما در صورت اثبات صحت این گفته، تبعات سیاسی و حقوقی سنگینی در انتظار ترامپ خواهد بود.

کد خبر 952487

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • علی IR ۰۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    0 0
    دنیا شده بازیچه یک مشت جنایتکار فاسد ودغلکار
  • IR ۰۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    0 0
    میلیاردر باشی ، قدرتمند باشی ؛ ولی خدا در زندگیت جایی نداشته باشه اسیر هیچ و پوچ میشی
  • سامان IR ۰۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    0 0
    چقدر زود میخواهند کله پاش کنند