همزمان با برگزاری مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، پرواز فرودگاه‌های تهران از ساعت هشت صبح تا ۱۳ متوقف می شود.

هواپیما

به گزارش همشهری آنلاین، از سازمان هواپیمایی کشوری، همزمان با برگزاری مراسم سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیرانقلاب اسلامی، پرواز فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی(ره) و تمامی پروازهای داخل پایانه هوایی تهران در روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ماه) از ساعت هشت تا ۱۳ (۹:۳۰-۴:۳۰ UTC) متوقف خواهد شد.

لازم به ذکر است، مراتب از طریق اطلاعیه هوانوردی به آگاهی همه ذی نفعان و شرکت های هواپیمایی رسیده است. به مسافران توصیه می شود بر اساس زمان درج شده بر روی بلیت خود در ترمینال فرودگاه ها به منظور انجام تشریفات سفر حاضر شده و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند با سامانه ۱۹۹ یا شماره تلفن ۶۱۰۲۱-۰۲۱ فرودگاه بین المللی مهرآباد و سامانه ۰۹۶۳۳۰ یا شماره تلفن ۵۱۰۰۱۱۸-۰۲۱ فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تماس بگیرند.

کد خبر 952255
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار راه و مسکن

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha